düzgün pc yok o paralara adam gibi herşeyi çok düşük kalite sistem bulursunBilgisayar parçaları hakkında pek bilgim yok, 35-40 bin TL bütçe ile bir bilgisayar almak istiyorum, önerebilir misiniz
Birde monitör dahil miNe oyunu oynucaksınız? Farklı oyunlar farklı parçalar kullanıyor mesela fps ler cpu hikaye modları gpu kullanır birde gelecekte yükselyilebilir olsun mu eğer istemezseniz farklı platformlar belli bi işlemciye kadar destekliyor o sebeple
Aslında var arc B580 5600 lü sistemi monitör dahil 32k ya aldım o da alır sağlam bişiler bencedüzgün pc yok o paralara adam gibi herşeyi çok düşük kalite sistem bulursun
bütçesi kurtarmıyor parça kalitesi rezaletbence buda 35kya guzel bir sistem https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-16gb-gigabyte-a620m-h-kingston-16gb-500gb
2025 yılında artık am4 sisteme para sıfır yatırılmazNe oyunu oynucaksınız? Farklı oyunlar farklı parçalar kullanıyor mesela fps ler cpu hikaye modları gpu kullanır birde gelecekte yükselyilebilir olsun mu eğer istemezseniz farklı platformlar belli bi işlemciye kadar destekliyor o sebeple
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde monitör dahil mi
Aslında var arc B580 5600 lü sistemi monitör dahil 32k ya aldım o da alır sağlam bişiler bence
Yatırıkır bence şuan 5700 çok ucuzbütçesi kurtarmıyor parça kalitesi rezalet
2025 yılında artık am4 sisteme para sıfır yatırılmaz
5700 oyun işlemcisi degil rezil işlemci o yüzden uzuz ryzen 5600 tokatlıyor önbellegi hatalı yapılmış ürünYatırıkır bence şuan 5700 çok ucuz
Benchmarklarda alıyordu benim gördüğüm ön belleği 32mb değil mi? Yani ben gayet normal bi işlemci diye biliyorum hiç sorununu duymadım5700 oyun işlemcisi degil rezil işlemci o yüzden uzuz ryzen 5600 tokatlıyor önbellegi hatalı yapılmış ürün
hayır 16mb önbellegi düz 5700 ün sizin bahsettiginz 32 olan ise 5700x ryzen 5600 ün önbellegi 32 mb dırBenchmarklarda alıyordu benim gördüğüm ön belleği 32mb değil mi? Yani ben gayet normal bi işlemci diye biliyorum hiç sorununu duymadım
Hikayeli oyunlar, fifa falan oynarim genelde FPS oyunlarida oynarım ama hardcore değil tabi performansin çok üst düzey olmasına lüzum yokNe oyunu oynucaksınız? Farklı oyunlar farklı parçalar kullanıyor mesela fps ler cpu hikaye modları gpu kullanır birde gelecekte yükselyilebilir olsun mu eğer istemezseniz farklı platformlar belli bi işlemciye kadar destekliyor o sebeple
Birde monitör dahil mi
Aslında var arc B580 5600 lü sistemi monitör dahil 32k ya aldım o da alır sağlam bişiler bence
Tamam ama yinede 5700 çoğu oyunda daha iyi fiyat farkı bir ay önce ypktu şuan 500tl sanırım hem daha fazla çekirdek te varhayır 16mb önbellegi düz 5700 ün sizin bahsettiginz 32 olan ise 5700x ryzen 5600 ün önbellegi 32 mb dır
Hikayeli oyunlar, fifa falan oynarim genelde FPS oyunlarida oynarım ama hardcore değil tabi performansin çok üst düzey olmasına lüzum yok
Monitör dahil değil
Parca kaliresinin rezalet oldugunu nerden anladiniz hocam ?bütçesi kurtarmıyor parça kalitesi rezalet
2025 yılında artık am4 sisteme para sıfır yatırılmaz
Selam reis bilgisayarlardan iyi anliyor gibisin buccem 36-37 k yardim edermisinYükseltilemez isterseniz B450 anakart ile r5 5600 veya r7 5700 bakın ddr4 3200mhz 16cl ram ile saf f/p ta daha iyi ama bence 7500f alın B650 anakart ile ddr5 ram 6000 mhz 30cl bakın ssd de xiojianın 1tb gen4 ssd si ucuzdu ona bakabilirsiniz gpu da dlss kullanmıcaksanız 9060xt 16gb (16 gb önemli) veya az para harcamak isterseniz intel arc B580 bakın dlss isterseniz nvidia rtx 5060ti 16gb bakın psuda fsp corshair msi gibi bilindik markalara bakın psu da ucuza kaçmayın tüm parçaları belirledikten sonra sorun yine hangi psu alıyım diye söylerler kasayı zevkinize göre seçin performansa etkisi yok ama gpu cpu cooler ın sığacağına ve istediniz portlaın ve fan sayısına emin olun bazıları fansız veya 1 fanlı geliyor fan almanız gerekir cpu cooler thermalright güzel marka bende thermal spirit var ama sanırım stokları bitmişti bulamadım şimdi kule tipi isterseniz peerles assin di galiba phantom spiritin 1 alt modeliydi o yeterli olur aio ları çok bilmiyorum ama bence dediklerim daha iyi aio bakarsanız onlaeın da kasayasığdına emin olun 120 240 360 mm gibi yazar