35-40K sistem önerebilir misiniz

Parca kaliresinin rezalet oldugunu nerden anladiniz hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam reis bilgisayarlardan iyi anliyor gibisin buccem 36-37 k yardim edermisin
atılan tebilion sistemde

anakart a620 serisi amde de a620 serisi alınmaz çünkü amd çok uzun ömürlü anakart ve işlemci destegi verdgii için ortalama bir b serisi anakart almak zorundasınız yoksa ileride cpu desteginden mahrum kalırsınız

2. pc de oyun oynayacagı için 16 gb tek slot ram artık günümüz 2025 koşullarında yetersiz 32 gb ram şart oglu şart

3. gene 2 ile paralel ssd 500 gb günümüzde mega yetersiz 1 tb şart oglu şart

4. sogutucu 7500f aşırı ısınan bir işlemci sogutucu almak zorunlu

bu maddeleri koydugunuzda zaten sistem bütçesiin hiçbir zaman kurtarmaz

atılan tebilion sistemde

anakart a620 serisi amde de a620 serisi alınmaz çünkü amd çok uzun ömürlü anakart ve işlemci destegi verdgii için ortalama bir b serisi anakart almak zorundasınız yoksa ileride cpu desteginden mahrum kalırsınız

2. pc de oyun oynayacagı için 16 gb tek slot ram artık günümüz 2025 koşullarında yetersiz 32 gb ram şart oglu şart

3. gene 2 ile paralel ssd 500 gb günümüzde mega yetersiz 1 tb şart oglu şart

4. sogutucu 7500f aşırı ısınan bir işlemci sogutucu almak zorunlu

bu modeleleri koydugunuzda zaten sistem bütçesiin hiçbir zaman kurtarmaz
Hocam benim buccem 36-37k ama full pc lazim monitor falan ne onerirsiniz bekliyeyimi yoksa ne hapayim siz olsaniz ne yapardiniz bide onere bileceyiniz sistem varsa yazarsaniz sevinirim.

Hocam benim buccem 36-37k ama full pc lazim monitor falan ne onerirsiniz bekliyeyimi yoksa ne hapayim siz olsaniz ne yapardiniz bide onere bileceyiniz sistem varsa yazarsaniz sevinirim.
36-37 ye pc hele monitör ıvır kıvır dahil imkansız komple 2.el e kaymanız lazım ki bir şey çıksın

Bilgisayar parçaları hakkında pek bilgim yok, 35-40 bin TL bütçe ile bir bilgisayar almak istiyorum, önerebilir misiniz
Sapphire Pulse RX 9060 XT 16GB 19K

7500F 5.7k

4.4k ASUS Prime B650M-R

Thermalright Phantom Spirit 2k

Micron SSD 512GB 1.2k

XPG Kasa-PSU 3.8K

Patriot 32G Ram x2 4k

40.1k toplam

30k ya komple 9060 xt kasa arri 7 k ya hall olur derdim siz olsaniz 2 ci el nasil toplardiniz
3080ti yada 6800xt -6900xt + 7500f li birşeyler toplamaya çalışırdım yanıana 2k monitör çekerdim

Hocam ekran kartinin miningli olmadigini nasil anlarim bide nerden bula bilirim ikinci el
facebook gruplarında temiz ürünler bulursunuz oraları araştırın üstüne artık yaşı çok geçtigi için miniingli olması önemli degil furmark sıcaklık degerleri önemli 2.elde

Parca kaliresinin rezalet oldugunu nerden anladiniz hocam ?

Selam reis bilgisayarlardan iyi anliyor gibisin buccem 36-37 k yardim edermisin
Parça kalitesi a620 anakart filan var yani işlemci güzel gpu güzel kalanlar en ucuzları yazdığım sizede uygun zaten konu da bütçenize yakın

Eğer hikayeli oyunsa

Geri