Neler Yeni

35-40K TOPLAMA PC TAVSİYE

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
40000
Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle, 35-40K Arası Kasa için bütçem var ve bunu 12 ay taksit ile alacağım. O yüzden 40K yı geçmesini istemiyorum. DDR4 DDR5 sistem fark etmez tek istediğim Nvidia ekran kartı olması. Sadece oyun için kullanacağım. Ben 1 tane buldum 240mm sıvı soğutucu ekleyince fiyat 33k makul geldi sizce nasıldır ?
https://www.gencergaming.com/cyberexe İşlemcisi gayet güçlü ve ekran kartı oyunlarım için yeterli diye düşünüyorum. 1080p oyunculuk için düşünüyorum 2k 'da olabilir.

@Kürşat K.T.K Hocam müsait iseniz yardımcı olabilir misiniz ? :)

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle, 35-40K Arası Kasa için bütçem var ve bunu 12 ay taksit ile alacağım. O yüzden 40K yı geçmesini istemiyorum. DDR4 DDR5 sistem fark etmez tek istediğim Nvidia ekran kartı olması. Sadece oyun için kullanacağım. Ben 1 tane buldum 240mm sıvı soğutucu ekleyince fiyat 33k makul geldi sizce nasıldır ?
https://www.gencergaming.com/cyberexe İşlemcisi gayet güçlü ve ekran kartı oyunlarım için yeterli diye düşünüyorum. 1080p oyunculuk için düşünüyorum 2k 'da olabilir.

sadece oyun oynayacaksan amd ekran kartı al daha iyi toplarız

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece oyun oynayacaksan amd ekran kartı al daha iyi toplarız
Hocam dlls3 açınca amd yi geçiyor diye biliyorum oyunlarda FPS olarak o yüzden Nvidia demiştim. Yoksa RT falan genelde kullanmam sadece dlss in verdiği düzgün görüntü için demiştim yanlışım varsa düzeltin. Sizinde Amd Olarak önerinizi alabilir miyim müsaitseniz ?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Hocam dlls3 açınca amd yi geçiyor diye biliyorum oyunlarda FPS olarak o yüzden Nvidia demiştim. Yoksa RT falan genelde kullanmam sadece dlss in verdiği düzgün görüntü için demiştim yanlışım varsa düzeltin. Sizinde Amd Olarak önerinizi alabilir miyim müsaitseniz ?
bubütçede amd de dah iyi alırsın

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem çok güzel hocam fakat gaming gen taksite çok faiz koyuyor. Biraz daha araştıracağım teşekkür ederim desteğiniz için

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam SSD seçimi ne olmalı ? Yoksa bu şekilde kalsın mı ?

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Enes

Hocam attığın sistem fena değil ama DDR4 bir sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam SSD seçimi ne olmalı ? Yoksa bu şekilde kalsın mı ?
Adata Legend SSD alabilirsin dostum.Veya Kingston NV3 olabilir.Ben olsam kasayı da değiştirirdim.Diğer iki seçenekten herhangi biri olabilir.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam attığın sistem fena değil ama DDR4 bir sistem.

Adata Legend SSD alabilirsin dostum.Veya Kingston NV3 olabilir.Ben olsam kasayı da değiştirirdim.Diğer iki seçenekten herhangi biri olabilir.
Evet hocam kesinlikle 13600kf olan da mantıklı ama anakartı çöp. Acaba zorlamadan kaliteli parçalı 4060 ti kasalara mı odaklansam.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fırat divitci
13600kf de yanan inten işlemciler arasında haberin olsun.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Enes
Evet hocam kesinlikle 13600kf olan da mantıklı ama anakartı çöp. Acaba zorlamadan kaliteli parçalı 4060 ti kasalara mı odaklansam.
Hocam burada tercih sana kalıyor.Hangisi mantıklı onu bilmiyorum ama ya önemli bileşenleri üst düzey tutup kalan parçaları vasat seçeceksin.Ya da hepsini iyi seçeceksin ama daha düşük bir sistem olacak.

13600kf de yanan inten işlemciler arasında haberin olsun.
180W görmüştüm bi kere

Top Bottom