Bütçem 35-40k arası, 4070 superli sistem toplamak istiyorum ey ahali
kanka bunu biliyom da belki daha alçağı gelir diye açtım konuyu. pckolikte 4070s + i5 12400f li sistem vardı 33kya kaçırdım.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
darboğaz yapma ihtimali var bu kasanın zatenkanka bunu biliyom da belki daha alçağı gelir diye açtım konuyu. pckolikte 4070s + i5 12400f li sistem vardı 33kya kaçırdım.
olması gereken fiyatları mumla arar olduk çok komik bir durumdayız şuan.kanka 33kya alabilseydim 1080p de %27 1440p de %19 darboğaz yapıyodu. koymazdı, ama şuan aynı sistem 39 olmuş ne hikmetse, psu altın mı yumurtlamaya başlamış anlamadım
kanka 40-45k ya kolay bulunuyor zatende, ben el emeği göz nuru 2 ayda 35-40k toplayacağım. hani bugün olur yarın olmaz fiyatlar da hakkını helal etsin, 2 ay sonra artarsa alamam.Valla arkadaşın konusu benimde işime yarayabilir 40-45k bütçem var benimde
valla kanka öyle de, ekran kartı fazla fark yokki ya yd 19.5k tr 23kolması gereken fiyatları mumla arar olduk çok komik bir durumdayız şuan.
Hocam rıca etsem benim konuya bi bakar mısınız.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam rıca etsem benim konuya bi bakar mısınız.olması gereken fiyatları mumla arar olduk çok komik bir durumdayız şuan.