S Smetz 80+ Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Samet Dün, 21:43 #1 Beyler haziran başında gaming laptop alıcam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor kararsız kaldım beni bir aydınlatın.
Beyler haziran başında gaming laptop alıcam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor kararsız kaldım beni bir aydınlatın.
M MoonWalk 80+ Silver Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 2,531 Dün, 21:57 #2 Tam olarak ne arandığına göre sonuç değişiyor. Tamamen güç odaklı mı yoksa hem güç hem de pil performansı odaklı mı olmalı? 45k sınır bütçeyse 1 (belki 2) seçenek olur ancak 50k ve altı için seçenekler 3 ve üstüne çıkabilir.
Tam olarak ne arandığına göre sonuç değişiyor. Tamamen güç odaklı mı yoksa hem güç hem de pil performansı odaklı mı olmalı? 45k sınır bütçeyse 1 (belki 2) seçenek olur ancak 50k ve altı için seçenekler 3 ve üstüne çıkabilir.
S Smetz 80+ Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Samet Dün, 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Şarzda kullancam genellikle pili normal olsa yeter.