35 bin liraya kadar gaming laptop önerisi

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Bütçe
35000
Arkadaşlar max 35kya kadar laptop önerisi istiyorum. İyi soğutmalı , en az 4060lı ve i5li bir laptop arıyorum.

Aynı cihazı kullanıyorum, tek farkı model numarası. İçerisinde gelen macun oyunlarda max 75 dereceleri görüyor. Fanlar 5000RPM'de çalışıyor tabii. ( Max değeri 5800 - 5900 )

Bu da i5 işlemcili.
Tavsiyem pil performansı nedeniyle yukarıda ki modeli almanız.

Forum üzerinde Victus 16'yı mutlaka araştırın ama. Çok konu var, şöyle kötü böyle sorunlu diye. Limitli diyen de var değil diyen de.
Ben 2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum, kronik denilen sorunları da yaşamadım, performansımda düşüşte.

Aynı cihazı kullanıyorum, tek farkı model numarası. İçerisinde gelen macun oyunlarda max 75 dereceleri görüyor. Fanlar 5000RPM'de çalışıyor tabii. ( Max değeri 5800 - 5900 )

Bu da i5 işlemcili.

Forum üzerinde Victus 16'yı mutlaka araştırın ama. Çok konu var, şöyle kötü böyle sorunlu diye. Limitli diyen de var değil diyen de.
Ben 2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum, kronik denilen sorunları da yaşamadım, performansımda düşüşte.
yukarıdaki modeli alana kapanmayan ekran bedava hall sensör sorunu var bu laptoplarda

yukarıdaki modeli alana kapanmayan ekran bedava hall sensör sorunu var bu laptoplarda
Şans işi değil mi peki o ?
S0023NT cihazımı 2 yıla yakın süredir sürekli kapağı açık kullandım, hall sensör sorunu yaşamadım.

Şans işi değil mi peki o ?
S0023NT cihazımı 2 yıla yakın süredir sürekli kapağı açık kullandım, hall sensör sorunu yaşamadım.
şans işi tabii ki ama insanlar böyle bir sorunu varken de almak istemez bu sorun zaten laptop ısınmaya başlayınca oluyor. zamanında bakım yapılıp macun yenilenirse yaşamayabilir.

Şu ana kadar edindiğim tecrübelere göre uygun fiyatlı HP serilerini alacağına bu modeli tercih edebilirsin. HP giriş modellerinde çuvallıyor. Malzeme kalitesinin iyi olmayışı, kronik sorunlar vs. ASUS malzeme kalitesi yönünden bir tık daha iyidir. Ve laptop alırken sadece donanıma kesinlikle bakılmaz. Daha önemli olan şey kasası ve ekranıdır. Genel olarak malzeme kalitesi de çok önemlidir. Zaten bu fiyat aralığında pek bir seçeneğin de yok.

Bu da i5 işlemcili.

Sorunlu cihazlar atmayın artık, bu konu hakkında bir sürü video yapıldı hala paylaşıyorsunuz. Sorun tescilli, şansa bırakılacak bir iş değil.

Attığınız cihazda kronik bir problem var mı?
Asus TUF ısınan bir cihaz, bu fiyata muadillerini tercih etmek daha iyi olur.

Bütçe çıkarsa

Asus TUF ısınan bir cihaz, bu fiyata muadillerini tercih etmek daha iyi olur.

Bütçe çıkarsa

Lenovonun kasa kalitesi nasıl?

Geri