Hocam bunun işemcisi 2.10GHz ama bazı işlemcilerde turbo modu olduğunu duymuştum bunda varmıdır öyle bir şey?Tundra Gold PBM | AMD Ryzen 9 7950X3D | 32 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4090 24 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
@DerratiX hocam daha iyi öneri yapar
böyle güçlü bir işlemcinin 2.10 ghz ile çalışıp tam performans vermesi imkansız o yüzden 4.5 ghzlere overclok yapılması lazım basit işlem forumda konu açarak yaparsınHocam bunun işemcisi 2.10GHz ama bazı işlemcilerde turbo modu olduğunu duymuştum bunda varmıdır öyle bir şey?
bu arada sistem bana çok iyi gelmedi nedense. böyle bir sisteme 480gb ssd 16gb ram yakışmamış sankiTundra Gold PBM | AMD Ryzen 9 7950X3D | 32 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4090 24 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
@DerratiX hocam daha iyi öneri yapar
Evet bu sistem yetersiz gelmiş.bu arada sistem bana çok iyi gelmedi nedense. böyle bir sisteme 480gb ssd 16gb ram yakışmamış sanki
yeni konu aç @DerratiX yardımcı olsunMerhaba, bende o bütçe civarında bir bilgisayar almak istiyorum, ancak alacağım bilgisayar parçalarını tek tek almak daha mantıklı geliyor şöylerki; i9-12900k, MSİ RTX 3070 ve MSİ PRO B660M-P anakart bunları akakçeden tek tek bakıp aldığın zaman 29K tutuyor, geri kalan ram ve kasaya da 5 bin versen 35k yapar, tek sorun uyum sorununa dikkat etmek gerekiyor, bende anlamadığım için bilgim yok, ancak böyle bir sisteme hazır sistem olarak 40K dan aşağı alamıyorsun. yani pek anlamıyorum ama anladığım kadar araştırmaya çalışoyrum.
Merhaba, bende o bütçe civarında bir bilgisayar almak istiyorum, ancak alacağım bilgisayar parçalarını tek tek almak daha mantıklı geliyor şöylerki; i9-12900k, MSİ RTX 3070 ve MSİ PRO B660M-P anakart bunları akakçeden tek tek bakıp aldığın zaman 29K tutuyor, geri kalan ram ve kasaya da 5 bin versen 35k yapar, tek sorun uyum sorununa dikkat etmek gerekiyor, bende anlamadığım için bilgim yok, ancak böyle bir sisteme hazır sistem olarak 40K dan aşağı alamıyorsun. yani pek anlamıyorum ama anladığım kadar araştırmaya çalışoyrum.
doğru diyorsun da mesele onları hemen satabilmek ama attığın sistem beğendim tek tek parçalara bakmak lazım tşk ederim.üzerindeki işlemciyi ve anakartı satıp z690 ve 12900k al daha ucuza gelir ve 3070 tiEASTERGAMERS TV-E6 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr