Neler Yeni

35 bin tl hazır sistem önerisi

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Bir haftadır bekliyoruz cuma günü şöyle indirimler olacak böyle indirimler olacak diyerek bizi oyaladılar artık beklemek istemiyorum. ümidim kalmadı bugünden de, bu fiyata oyun için güzel bir sistem var mı? sadece kasa.
Bu linkteki sistemler nasıldır sizce iş yaparmı parayı biraz arttırabilirim.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Jiyu
vatanda canlı yayın varmış sistem çıkabilir , itopya ve İncehesap 8'den sonra başlayacak.
Biraz daha sabret derim fakat anında bitecektir.
Yukarıdaki sistemlere gelecek olursak da.
4070 olarak
4070süper olarak
veee 7800 xt olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatanda canlı yayın varmış sistem çıkabilir , itopya ve İncehesap 8'den sonra başlayacak.
4070 olarak
4070süper olarak
veee 7800 xt olarak
gamegarajdakiler parça kalitesi olarak iyi mi bilmiyorum fakat 37-38k'ya da var yani.
pc hocası tavsiye ederim ama muhtemelen bugün bu bütçelere kaliteli 4070süper gelebilir...

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4070 olarak
4070süper olarak
veee 7800 xt olarak

gamegarajdakiler parça kalitesi olarak iyi mi bilmiyorum fakat 37-38k'ya da var yani.
pc hocası tavsiye ederim ama muhtemelen bugün bu bütçelere kaliteli 4070süper gelebilir...
Sağ ol hocam zaman ayırdığın için

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Jiyu
Sen de sağol , ddr4 sakın alma. Pc'den çok anlamıyorsan da anakart 650 al kasa psu dikkat et.
Ben de çok anlamıyorum yeni yeni öğreniyorum. Almadan önce de danış , tabi bir an da gelen f/p sistemler muhtemelen danışabileceğimiz kadar kalmayacaktır :/

• Beğen

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Sen de sağol , ddr4 sakın alma. Pc'den çok anlamıyorsan da anakart 650 al kasa psu dikkat et.
Ben de çok anlamıyorum yeni yeni öğreniyorum. Almadan önce de danış , tabi bir an da gelen f/p sistemler muhtemelen danışabileceğimiz kadar kalmayacaktır :/
Ya ben bugüne kadar hep laptop kullandım, masaüstünü çok eskiden kullanmıştım masaüstü konusunda daha yeni yeni araştırmalar yapıyorum. pek bilgim yok açıkçası uğraşmayıp alıp geçeceğim bir sistem arıyorum. Attığın garajdaki ürün iyi mi.

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Jiyu
Ya ben bugüne kadar hep laptop kullandım, masaüstünü çok eskiden kullanmıştım masaüstü konusunda daha yeni yeni araştırmalar yapıyorum. pek bilgim yok açıkçası uğraşmayıp alıp geçeceğim bir sistem arıyorum. Attığın garajdaki ürün iyi mi.
Ben de laptop kullandım hep , ileride tak sök işleri vs sürekli uğraşmak istemiyorum almışken tam olsun istiyorum.
Gamegarajdaki sistemler bu bütçe için öneriliyor fakat bence daha kaliteli parçalarla da sistem çıkabilir bekle derim.
Baktın gelmiyor konu açarsın ya da açılan konulara bakarsın , yanlış yönlendirmek istemem. Bilenler daha iyi anlatır

• Beğen

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Ben de laptop kullandım hep , ileride tak sök işleri vs sürekli uğraşmak istemiyorum almışken tam olsun istiyorum.
Gamegarajdaki sistemler bu bütçe için öneriliyor fakat bence daha kaliteli parçalarla da sistem çıkabilir bekle derim.
Baktın gelmiyor konu açarsın ya da açılan konulara bakarsın , yanlış yönlendirmek istemem. Bilenler daha iyi anlatır
Doğru dedin hocam 10a kadar bekleyelim bakalım neler olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
4070 olarak
4070süper olarak
veee 7800 xt olarak

6 taksit vade farksız olani varmi ki?

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Jiyu
6 taksit vade farksız olani varmi ki?
Maalasef sadece vatan ve itopyada 3 taksit var. O yüzden çoğu kişi bugün çıkacak sistemleri bekliyor...
Gamegarajda ise 4070süperli bir sistemde peşin taksit var fakat 43k.
Yani linkte attığım sistemlerin aynısı gibi zaten onlar 6 taksit olunca 37den 43 oluyor. Adamlar vade farksız diye fiyat farkı koymuşlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
Maalasef sadece vatan ve itopyada 3 taksit var. O yüzden çoğu kişi bugün çıkacak sistemleri bekliyor...
Gamegarajda ise 4070süperli bir sistemde peşin taksit var fakat 43k.
Yani linkte attığım sistemlerin aynısı gibi zaten onlar 6 taksit olunca 37den 43 oluyor. Adamlar vade farksız diye fiyat farkı koymuşlar.
Tek tek alsam kaliteli almaya çalışıp 60 70 k olacak. Hazır sistem alsam vade farkı var. Almicam ben bu gidişle :) 3050 ti laptopla devam etcez mecbur...

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Jiyu

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Tek tek alsam kaliteli almaya çalışıp 60 70 k olacak. Hazır sistem alsam vade farkı var. Almicam ben bu gidişle :) 3050 ti laptopla devam etcez mecbur...
Bendede vardı3050 ti sattım geçen hafta 18 bin alıp. Aynı yolu izliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,873
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom