Neler Yeni

35 Bin TL Hazır Sistem

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Yunus Emre Uzun
Sizce alınır mı?
alınmaz hocam ddr5 tercih edin erkan kartı işlemciye göre çok güçlü kalmış işlemci çok güçsüz kalmış en az 7500f olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce alınır mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
efe araci
Sizce alınır mı?
bu sisteme onay verip te koyana çok güzel şeyler söylemek istiyorum ama hadi neyse 7800xt ile r5600 darboğaz yapar 7700xt olsa hadi neyse. Alınmaz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmaz hocam ddr5 tercih edin erkan kartı işlemciye göre çok güçlü kalmış işlemci çok güçsüz kalmış en az 7500f olmalı

Hocam bilgisyayar almayı düşünüyorum yakın zamanda. 0 bilgim olduğu için bilgilenmek için attım. Alacağımdan değil. Çok teşekkür ederim.

bu sisteme onay verip te koyana çok güzel şeyler söylemek istiyorum ama hadi neyse 7800xt ile r5600 darboğaz yapar 7700xt olsa hadi neyse. Alınmaz hocam.
Hocam bilgisyayar almayı düşünüyorum yakın zamanda. 0 bilgim olduğu için bilgilenmek için attım. Alacağımdan değil. Çok teşekkür ederim.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Yunus Emre Uzun

rica ederim hocam bu benim attığım sistem uygun onu tercih edebilirsiniz bütçeniz 30 35 arası ise şu anda uygun alınabilir bir sistem kaçırılmadan alınabilir (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rica ederim hocam bu benim attığım sistem uygun onu tercih edebilirsiniz bütçeniz 30 35 arası ise şu anda uygun alınabilir bir sistem kaçırılmadan alınabilir (y)
Çok teşekkür ederim hocam forumda bol bol görmüştüm zaten içim rahat. Almaya çalışacağım.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Yunus Emre Uzun
Bu sistem ?? psu hariç bu fiyata çok çok iyi değil mi ? kasa ve psu kötü ise yine de daha iyisi alınması taraftarıyım.
Modart'a da güvenmiyorum , konusu açıldı bir bakın isterseniz.
iyi fiyat hocam kasa psu harici ssd de 1tb vs kesinlikle değerlendirilebilir aynı şekilde içerik üreticisi kapsam dışında sistem için konuştum ramlerde 400 liraya rgb 6000 mhz yapılıyor mis

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
App
Bu sistem ?? psu hariç bu fiyata çok çok iyi değil mi ? kasa ve psu kötü ise yine de daha iyisi alınması taraftarıyım.
Modart'a da güvenmiyorum , konusu açıldı bir bakın isterseniz.
bu çok daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
iyi fiyat hocam kasa psu harici ssd de 1tb vs kesinlikle değerlendirilebilir aynı şekilde içerik üreticisi kapsam dışında sistem için konuştum ramlerde 400 liraya rgb 6000 mhz yapılıyor mis
Yine de araştırılarak alınmalı. Geçen pc hocasının sistemi vardı 7770xt , 3k farkla yani 37k'ya falan 7800xt sistem alabiliyordun.
Bence f/p sistem beklemek şart. Ya da kasa psu anakart işlemci güzel sistem alacaksın , hafif ekran kartını düşük tutup satıp belki 5070ti alınabilir peşin taksit ile. Hazır sistem alan çoğu kişi montaj vb. şeylerle uğraşmak istemediği ve arada f/p sistem çıktığı için alıyor.
Kendim de eğer pc toplamadan anlayan biri olsaydım tek tek toplardım 7800x3d ve 5070 ya da 9070xt

bu çok daha iyi
Doğrudur , zaten o sistemi de yeni konudan gördüm. 7600xt oyun değerlerini bilmiyorum ama fiyatı uygun gelmişti.
Yine de 7500f + 7700xt - 7800xt daha iyi olur sanırım ya da attığınız sistem de düşünülebilir tabi.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Yunus Emre Uzun
bu çok daha iyi
evet kesinlikle benim attığım itopyadakinden daha iyimiş anakart 1700 lira farkla kesinlikle 4 ram 2 ssd slotlu modele geçilmeli soğutma bloğuda mevcut

Top Bottom