Durmuş GÜLBÜZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
34 milyarlık Am 5 sistemi toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 DUAL HDMI / DUAL DP Ekran kartı olarak
Knk hazır sistem al bu fiyata34 milyarlık Am 5 sistemi toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 DUAL HDMI / DUAL DP Ekran kartı olarak
Knk toplama bilgisayar çıkmaz mi bu fiyata bir şey lerKnk hazır sistem al bu fiyata
Knk çıkarırsın iyi birşeyler bekliyorumKnk hazır sistem al bu fiyata
Knk hazır sistem al bu fiyata
Tmm bekle yapicam bişeyKnk toplama bilgisayar çıkmaz mi bu fiyata bir şey ler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Knk çıkarırsın iyi birşeyler bekliyorum
Tmm bekle yapicam bişey
Al efsane sistem oldu indirim yakalrsan hemen alMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakart olarak bu olarabilir
Sağol Dediğim ekran kartıyla olunca ne kdr oluyorAl efsane sistem oldu indirim yakalrsan hemen al
Nitronun 3 fanlisina o parayı vermem onun yerine powercolor red devil alırdım ama gerek yok bu ekran kartı da yeterSağol Dediğim ekran kartıyla olunca ne kdr oluyor
11.11 indirimde ne olcak bilgisayar parçaları indirim olacak mıNitronun 3 fanlisina o parayı vermem onun yerine powercolor red devil alırdım ama gerek yok bu ekran kartı da yeter
Link verirmsin anlamıyorum pcden7500f
b650 d3sh
patriot 32 gb 7200 mhz ram
adata 1tb ssd
deepcool cc560 750 w tebilion
inventus thermalright pearless asassin
istediğin ekran kartı sonrasında
bu arkadaşın ve benim attığım parçaları akakçeye yazAl efsane sistem oldu indirim yakalrsan hemen al