Cassius Clay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Başlıklıkta belirttiğim gibi ddr5 bir sistem istiyorum iyi fırsat varsa bildiğiniz 40 bine çıkabilirim
Monitör fln dahil miBaşlıklıkta belirttiğim gibi ddr5 bir sistem istiyorum iyi fırsat varsa bildiğiniz 40 bine çıkabilirim
Değil hocam onun içinde 5k bütçe varMonitör fln dahil mi
Ne amaçlı hikaye oyunu mu fps mi öncelik amd mi nvdiamıBaşlıklıkta belirttiğim gibi ddr5 bir sistem istiyorum iyi fırsat varsa bildiğiniz 40 bine çıkabilirim
Ağırlıklı olarak hangisiDeğil hocam onun içinde 5k bütçe var
Nvida lazım kullanacağım programlar için istediğim şey o fiyata alınabilecek en iyi şeyNe amaçlı hikaye oyunu mu fps mi öncelik amd mi nvdiamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağırlıklı olarak hangisi
Çok fazla seçenek yok geçende amazonda 21-22K civarına asus dual 4070 vardı hala duruyor olsaydı 40K ya kaliteli bileşenleri olan 7500F li sıfır toplama sistem önerisi yapabilirdim ama isterseniz bu kartın 2. elde temiz ve garantili olacak şekilde 19-20K arasına gene bulabilirsiniz eğer ekran kartını bu şekilde almak isterseniz diğer parçalar için tavsiyede bulunmak isterim.Başlıklıkta belirttiğim gibi ddr5 bir sistem istiyorum iyi fırsat varsa bildiğiniz 40 bine çıkabilirim