Yardım 35 mbps vdsl internete dualband modem?

N2AG

80+
Reaksiyon skoru
46
Turknet 35 mbps vdsl internet kullanıyorum. TP link wd9970 vdsl modem kullanıyorum bunu dualband bir modemle değiştirsem bir şey değişir mi yada dualband modem alırken neye bakmak lazım.

5 GHz destekli bir modeme geçiş yaparsanız daha sağlıklı bir Wi-Fi ağınız olur. Fakat 35 Mbps için gerekli mi bilmiyorum.

Turknet 35 mbps vdsl internet kullanıyorum. TP link wd9970 vdsl modem kullanıyorum bunu dualband bir modemle değiştirsem bir şey değişir mi yada dualband modem alırken neye bakmak lazım.
35 mbps için gerek olduğunu düşünmüyorum.

Eğer kablosuz internet kullanıyorsan kesinlikle 5ghz destekli modem almalısın özellikle bluetooth kulaklık vesayre kullanıyorsan

5 ghz neredeyse kablolu internet ile aynı hızı veriyor ama 2.4 ghz kadar uzaktan çekmiyor modeme yakın olman gerekiyor

Çekmesinden ziyade sinyal stabil olur mu geçen gün donanım arşivinde paylaşılan dualband wifi adaptörü aldım modemi de değiştirsem mi ?

Eğer kablosuz internet kullanıyorsan kesinlikle 5ghz destekli modem almalısın özellikle bluetooth kulaklık vesayre kullanıyorsan

5 ghz neredeyse kablolu internet ile aynı hızı veriyor ama 2.4 ghz kadar uzaktan çekmiyor modeme yakın olman gerekiyor
35 mbps lik bir internette 2.4 ghz de de maksimum hız alınabilir. Fark görmek için 50 nin üstü olması lazım. Benim gördüğüm , deneyimime göre böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekmesinden ziyade sinyal stabil olur mu geçen gün donanım arşivinde paylaşılan dualband wifi adaptörü aldım modemi de değiştirsem mi ?
Altyapınla da alakalı , çok farketmez

Yayın kalitesi yüksek bir modem de bakabilirsin örnek olaral Tenda AC1200 V12,

5 Ghz içinde sunu şöyleyeyim eğer evdeki cihazlarında 5ghz desteği yoksa hiç almana gerek yok.

Onun yerine Wi-Fi Extender ile iş görebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: N2AG
Yayın kalitesi yüksek bir modem de bakabilirsin örnek olaral Tenda AC1200 V12,

5 Ghz içinde sunu şöyleyeyim eğer evdeki cihazlarında 5ghz desteği yoksa hiç almana gerek yok.

Onun yerine Wi-Fi Extender ile iş görebilirsin.
Dualband bı usb3 wifi alıcı aldım onda 5ghz desteği var telefonlarda var tavsiyelerin güzel aklıma takılan sadece 5 GHz kanalında kullanmam la şuan ki 2.4 halinden fark olurmu cevaplara göre de olmaz gibi geliyor

Dualband bı usb3 wifi alıcı aldım onda 5ghz desteği var telefonlarda var tavsiyelerin güzel aklıma takılan sadece 5 GHz kanalında kullanmam la şuan ki 2.4 halinden fark olurmu cevaplara göre de olmaz gibi geliyor
Ping farkı olur sadece 5G de ping seviyesi daha düşük olur. 50Mbps kullanıyorum 2.4 de 60 ping alırken 5 de 30-40 arası takılıyorum. Kabloluda 10'lara kadar düşüyor. (Valorant İST Sunucusu)

Geri