Bu arabanın içini çok sevmiyorum o yüzden en son çarelerden biri olarak bakıyorum focusa.Ford Focus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Focus fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Toyota Corolla bakabilirsiniz.Bu arabanın içini çok sevmiyorum o yüzden en son çarelerden biri olarak bakıyorum focusa.
Evet corolla aklım da zaten sorunsuz bir araç gayet iyi de bir araç piyasası da hızlı.Toyota Corolla bakabilirsiniz.
Toyota Corolla Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Toyota Corolla fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
1.33 motor atmosferik bilemedim.Toyota Corolla bakabilirsiniz.
Toyota Corolla Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Toyota Corolla fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
dostum bizde 21 model corolla var adamlar iyi yapıyor aracı o yüzden 20-21 model kovala ötv indiriminde almıştık biz ucuzlarsa tabi350-400 bin TL bandında araç bakıyoruz. Panelvan hariç hepsi olabilir. Aile aracı olucak, ufak tefek bütçeyi geçebilir.
Hangi paketi ve kaç motoru aldınız be kadara aldınız birde sorun olmazsa söyleyebilir misinizdostum bizde 21 model corolla var adamlar iyi yapıyor aracı o yüzden 20-21 model kovala ötv indiriminde almıştık biz ucuzlarsa tabi
Corolla alıncaksa 1.4d veya 1.6 alınmalı bence. Alırsam sadece bu iki motora bakarım.1.33 motor atmosferik bilemedim.
Hocam Türkiye şartları iyi motor bence tabi 1.6 daha iyi corallada.1.33 motor atmosferik bilemedim.
Usta biz 1.5 tsi aldık 260.000 tl ye şuan tabi araç fiyatları uçtu 560-600k olmuş bizdeki flame xpackHangi paketi ve kaç motoru aldınız be kadara aldınız birde sorun olmazsa söyleyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corolla alıncaksa 1.4d veya 1.6 alınmalı bence. Alırsam sadece bu iki motora bakarım.
Hocam 350 bin civarı temiz fluenceler bulunuyor. Bagajı , yakıtı , iç genişliği rahat ettirir.
Astra J yakıtına göre motora bakabilirsiniz.
1.6 dizel biraz bütçeyi aşabilir.
Yukarı atıldığı gibi corolla
Sıfıra yakın 301
2012 civarı 1.6 eHdi 508ler ( 1 2 parça boyalı geneli)
Önerilerim bunlar
Astra J ve Toyota coralla bakın derim. Eğer şehir içi kullanılacaksa 1.33 motor corolla sizin için elmas gibi bence. Hem aile arabası hem az yakıtı hem de Toyota kalitesi ve konforu.
Mondeo km fazla sanırım elicem onu.Ford / Mondeo / 1.6 TDCi / Style / SAHİBİNDEN 2015 MONDEO STYLE DEĞİŞENSİZ AĞIR KAYITSIZ sahibinden.comda - 1005865579
Ford / Mondeo / 1.6 TDCi / Style / SAHİBİNDEN 2015 MONDEO STYLE DEĞİŞENSİZ AĞIR KAYITSIZ sahibinden.comda - 1005865579www.sahibinden.comToyota Corolla Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Toyota Corolla fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.comVolkswagen / Passat / 1.4 TSI BlueMotion / Comfortline / 38 favoriye özel UYGUN FİYAT *Fırsat aracı * TERTEMİZ - SANRUFLU sahibinden.comda - 1032011180
Volkswagen / Passat / 1.4 TSI BlueMotion / Comfortline / 38 favoriye özel UYGUN FİYAT *Fırsat aracı * TERTEMİZ - SANRUFLU sahibinden.comda - 1032011180www.sahibinden.com
Bu üç arabaya şuan sıcak bakıyorum sizce nasıl.