Neler Yeni

Öneri 350-400 bin TL araba önerisi

Quia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan

Bu üç arabaya şuan sıcak bakıyorum sizce nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mondeo km fazla sanırım elicem onu.
Toyota saglam arabadir kendinizde sanayi yada bayiye goturup motoruna ve yuruyen aksanina baktirip sikinti yoksa bence alinabilir arac ve passat yerine jettada bakabilirsiniz

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Başlayalım,
Mondeo kaliteli araba ancak bu ilandaki aracı önermem. 200 bin kilometresi çok kullanılmışılığını yıpranıldığını gösterir üstelik 2015 model. Boyası ve 4 bin tl hasar kaydı satılmasını fazla zorlaştırır. Son seçenek olmalı bu araç.

Corolla güzele benziyor, 2014 model 140 bin kilometre ekstralar ve dolu paketi kendisine çekiyor alıcıyı. Ancak 3 boya 1 değişen dediğim gibi aracın satışını zorlaştırır. Tekrar satılmayacaksa yani uzun yıllar kullanılacaksa kesinlikle tercih edilmeli.

Passat ise 2 değişen 2 boyalı. Bu onun orta halli kaza yaptıpını gösteriyor. Tramer kaydı ne kadar bilmiyorum ama 2012 model araç bile olsa Passat olduğunu sana hissettiriyor. Nispet boş paket gibi diğer arabaların dolu paketine yakın özellikleri. Araba da yıpranmamış. Satışı zor olabilecek bir araç ama konfor ve rahatlık bakımından size tavanı gösterir diyebilirim.

Size önerilerim ise şunlardır;

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Başlayalım,
Mondeo kaliteli araba ancak bu ilandaki aracı önermem. 200 bin kilometresi çok kullanılmışılığını yıpranıldığını gösterir üstelik 2015 model. Boyası ve 4 bin TL hasar kaydı satılmasını fazla zorlaştırır. Son seçenek olmalı bu araç.

Corolla güzele benziyor, 2014 model 140 bin kilometre ekstralar ve dolu paketi kendisine çekiyor alıcıyı. Ancak 3 boya 1 değişen dediğim gibi aracın satışını zorlaştırır. Tekrar satılmayacaksa yani uzun yıllar kullanılacaksa kesinlikle tercih edilmeli.

Passat ise 2 değişen 2 boyalı. Bu onun orta halli kaza yaptıpını gösteriyor. Tramer kaydı ne kadar bilmiyorum ama 2012 model araç bile olsa Passat olduğunu sana hissettiriyor. Nispet boş paket gibi diğer arabaların dolu paketine yakın özellikleri. Araba da yıpranmamış. Satışı zor olabilecek bir araç ama konfor ve rahatlık bakımından size tavanı gösterir diyebilirim.

1.6 corolla da kaput değişmiş o biraz sıkıntı gibi. Fiyatı da aşırı ucuz yazılmış sanırım ağır hasarlı gibi duruyor.
Focus gayet güzel bir araba ancak içini beğenmediğim için tercih etmiyorum.
Sanırım corolla alabilirim. Önericeğiniz SUV araç var mıdır.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Passat için inceleme atayım.
1.4 tsi daha performanslıdır. Yakıt olarak daha fazla . Dsg'nin genel sorunlu olduğu yıllar (2015 sonrası genelini düzelttiler şuan daha dayanıklı, kavramalar daha iyi)

Başlayalım,
Mondeo kaliteli araba ancak bu ilandaki aracı önermem. 200 bin kilometresi çok kullanılmışılığını yıpranıldığını gösterir üstelik 2015 model. Boyası ve 4 bin TL hasar kaydı satılmasını fazla zorlaştırır. Son seçenek olmalı bu araç.

Hocam çevreden midir bilemem ama ara sıra arabaya teklif geliyor ve isteyen bir kaç kişi var. O kadar da zor satılacak bir araba değil ya. İnceleme konusunu attım inceleyebilirsiniz , iyi kötü yanlarını elimden geldiğince göstermeye çalıştım

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
1.4 tsi daha performanslıdır. Yakıt olarak daha fazla . Dsg'nin genel sorunlu olduğu yıllar (2015 sonrası genelini düzelttiler şuan daha dayanıklı, kavramalar daha iyi)

Hocam çevreden midir bilemem ama ara sıra arabaya teklif geliyor ve isteyen bir kaç kişi var. O kadar da zor satılacak bir araba değil ya. İnceleme konusunu attım inceleyebilirsiniz , iyi kötü yanlarını elimden geldiğince göstermeye çalıştım
Gayet iyi bir araç görünümü de güzel. Passat fiyatları çok fazla artmış eğer güzel bir araç bulabilirsek almayı düşünüyoruz.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Bu fiyata 2012 model araba önermek hiç içime sinmiyor. Diyecek çok şey var ama zamanı değil
1.6 corolla da kaput değişmiş o biraz sıkıntı gibi. Fiyatı da aşırı ucuz yazılmış sanırım ağır hasarlı gibi duruyor.
Focus gayet güzel bir araba ancak içini beğenmediğim için tercih etmiyorum.
Sanırım corolla alabilirim. Önericeğiniz SUV araç var mıdır.

Şehir içi aile tarzı için 2008, uzun yol konfor için Sportage, ikisinin hafif karışımı için Mokka. Ama Mokka biraz daha baba olduğu için kaba duruyor. Ben kesinlikle Sportage öneririm.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu fiyata 2012 model araba önermek hiç içime sinmiyor. Diyecek çok şey var ama zamanı değil

Şehir içi aile tarzı için 2008, uzun yol konfor için Sportage, ikisinin hafif karışımı için Mokka. Ama Mokka biraz daha baba olduğu için kaba duruyor. Ben kesinlikle Sportage öneririm.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ben almam açıkcası
10 yaşında arabaya bence o para verilmez
C segment daha yeni nesil araçlar yukarı atıldı. Onlara bakmayı ve bu riske girmemeyi tercih ederim. Yeni her zaman yenidir hocam
Yukarı atılan 1.4 1.6 1.33 corolla ile passat karşılaştırılamaz ayrı mesele ama aradaki yaş farkı zamanla üzebilir.

Top Bottom