Neler Yeni

400-500 BİN BANDINDA 2. EL ARABA ÖNERİSİ

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
sağol dostum benim pek bilgim yok arabalar hakkında şeyi sormak istedim bu paralara araba alrıken kaporta durumu nasıl olmalı boya değişen gibi şeylerde nelere dikkat etmeliyim ayrıca aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim gibi bilgilendirirseniz sevinirim
tavan boyasız olsun değişen önemli değil aracın şaşesi ellenmemiş olsun gerisi problem değil illa değişen boya olur önemli olan tavan ve aracın şaşe kısmı. ön 3 parça değişen veya işlemli ise önden kazalıdır arac ön kaput 2 çamurluk bunada dikkat et satarken zorlanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilave olarak ağır hasar kayıtlı araç alma muamele görmüştür satarken yine zorlarsın ve nasıl toplandığı zaman şüphelidir alırkende iyi bir ekspere sok yaşadığın yerde illa ünlü biri vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilave olarak ağır hasar kayıtlı araç alma muamele görmüştür satarken yine zorlarsın ve nasıl toplandığı her zaman şüphelidir alırkende iyi bir ekspere sok yaşadığın yerde illa ünlü biri vardır

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
ford fiesta temiz bulursun o paraya lpg otomatik biraz masraf yaparsın binersiz 2.el araç alıp masraf yapmayacagın araç yok
Reis masraf yapmayacak derken sürekli bir masraf çıkarmasın istiyorum durumum pek olmadığı için veya motor şanzıman gibi büyük paralar ödeyecek durumum olmadığından

asko56

80+ Silver
Reis masraf yapmayacak derken sürekli bir masraf çıkarmasın istiyorum durumum pek olmadığı için veya motor şanzıman gibi büyük paralar ödeyecek durumum olmadığından
zaten alacagınız 400 binlik araba size 470-480 e gelicek zaten araba işi masraf demek zaten yeni araç almıyorsunuz sorunsuz araç istiyorsanız japon araç bakacaksınız

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
japonda önerebilirim bütcenize göre eski model olur ama corolla güzeldir 1.6 benzın manuel lpg veya 1.4 dizel manuel alabilirsiniz sorunsuz arabalar

Top Bottom