2.el araba önerisi 500-700 bin tl

Reaksiyon skoru
0
fiyat performans olarak şuanda alınabilecek en iyi 2.el arabaları önermenizi rica ediyorum arkadaşlar. fiyat aralığı 500 700 bin tl arasıdır. öncelik benzin&lpg olması. sıfır araba almakta isterim ama malum piyasayı biliyorsunuz sıfırda 700 800 bin arası olabilir değecek bir arabaysa. bilgili arkadaşları bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Şu paraya sanmıyorum şundan iyi araba alabileceğini. Kesinlikle öneririm kullandım, kullandırttım aldırdıklarım da fazlasıyla memnun. Parça servis sorunu yok sürekli sanayiye git gel uğraşma derdi yok sorun çıkaracak mı derdi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da makyajlı kasa

beyler mercedeste artık online satışa geçiyor. acaba dişimizi sıkmalı mıyız ? sizce fiyatlar ne kadar düşecek ? çünkü ikinci el arabalar sıfırlardan daha pahalı.

beyler mercedeste artık online satışa geçiyor. acaba dişimizi sıkmalı mıyız ? sizce fiyatlar ne kadar düşecek ? çünkü ikinci el arabalar sıfırlardan daha pahalı.
türkiye burası önümüzü görmek zor. ben olsam seçimi beklerdim. ötv indirimi gelirse eğer piyasa bir anda düşer gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,146
Üyeler
186,025
Son üye
Zapkinus55
Geri