Neler Yeni

350 400 TL wireless adaptör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yigit rambo
Merhaba öncelikle günaydın. 15 tatil için anneanneme taşınıyorum haliyle de bilgisayarımı da taşıyacağım. Ancak anneannemde modem tavana bağlanmış ve yan odada da kalacağım için kablo imkansız. Haliyle bir Wireless adaptör vb. bir şey gerekiyor sanırım. 350 400 TL bandında bana en iyi performansı verecek adaptör hangisidir?

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Merhaba öncelikle günaydın. 15 tatil için anneanneme taşınıyorum haliyle de bilgisayarımı da taşıyacağım. Ancak anneannemde modem tavana bağlanmış ve yan odada da kalacağım için kablo imkansız. Haliyle bir Wireless adaptör vb. bir şey gerekiyor sanırım. 350 400 TL bandında bana en iyi performansı verecek adaptör hangisidir?
çok pahalı bir ürüne gerek yok hocam 300 Mbps lik bişi işinizi görür diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yigit rambo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok pahalı bir ürüne gerek yok hocam 300 Mbps lik bişi işinizi görür diye düşünüyorum
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Maalesef internetten alamıyorum teknosa vatan gibi yerlerden almak zorundayım. Ve hiç kopma yaşamak ve oyunlarda çok pingimin çıkmasını istemiyorum buraya seçtiğim birkaç şeyi atsam yardimci olabilir misiniz? Teşekkür ederim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Maalesef internetten alamıyorum teknosa vatan gibi yerlerden almak zorundayım. Ve hiç kopma yaşamak ve oyunlarda çok pingimin çıkmasını istemiyorum buraya seçtiğim birkaç şeyi atsam yardimci olabilir misiniz? Teşekkür ederim
tabi ki hocam bakalım
bu arada interden türü ve hızını da belirtir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yigit rambo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabi ki hocam bakalım
bu arada interden türü ve hızını da belirtir misiniz
Hocam bu yeter mi ve bunda kopma yaşar mıyım ? Yoksa Asus vb markalara mi yonelmeliyim?
Bu arada internetin speedtestini atayım mi ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Hocam bu yeter mi ve bunda kopma yaşar mıyım ? Yoksa Asus vb markalara mi yonelmeliyim?
Bu arada internetin speedtestini atayım mi ?
Bu 600 Mbps hocam fazlasıyla iş görür TP Link iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,282
Üyeler
165,326
Son üye
cakii35
Top Bottom