Neler Yeni

350-450k arası için clio mu fluence mi ?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Fluence hocam

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Temiz fluence buluyorsan fluence al. Joy pakette olsa fluence al . Aile için çok daha rahat edersin. Clio iç hacim olarak 20 yıldır aynı arabaymış gibi geliyor bana. 2000 model clioda da arkada bükülüyorum , 2020model araçta da bükülüyorum.
Fluenceye 1.5 yıl bindik 1.5 dci joy paketti. Boştu ama parasına göre çok hoştu

Receb İvedik

80+ Bronze
arkadaşımda 1.5 dizel 110 beygir edc şanzıman en full paketi var sunroof elektrikli el freni dokunmatik radyo vs. ama performans için önerebileceğimi söyleyemem rakibi olan arabaların performansı yok bence. bana göre de rakibi 1.3 egeadır kişiden kişiye değişir . Fluence'nin gördüğüm artılarını ve eksilerini söyleyeyim bana göre .
Yaşam alanı çok dar değil arkada 185 boyumla rahat ettim
Süspansiyon konforu normal segmentinde ki golf vs konforu yok ama b segmenti kadar kötü de değil
edc şanzımanın vites topuzu tasarımını vs hiç beğenemiyorum . Yol tutuş olarak kendim kısa bir süre kullandım bir şey söyleyemeyeceğim . Yakıt olarak verimli bir motoru var çok yakmıyor bence ( sakin kullanımda karma 5.5-6 litre civarı diye biliyorum ) .Sunroofu içerden küçük hissettiriyor yine de olması güzel bir şey . Arabadan anlayan usta sayısı büyük şehirdeysen çok rahat bulursun değilsen bulacağını düşünüyorum bu segmentin çok satan motorları arasında . 1.6 dizel dsg passatla 0-120 testinde 2-3 boy civarı fark attı passat ( 2013 passat , 2015 fluence ) .

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
hocam nasıl bir şey arıyorsunuz performanslı mı , az yakan mı , b segmenti küçük hatchback bir otomobil mi yoksa c segmenti geniş bir sedan mı , otomatik veya manuel mi
ort 7-8 lt tüketime kadar okeyim,fluence tarzı araçlar daha çok seviyorum ama hb olanlara da okeyim

Top Bottom