Kısa kesicem. 350 500 TL bandında kulaklık önerir misiniz?
Arctis 1'e gerek yok. Fiyat performans açısından şu anda çok kötü durumda. Drop plus çok sağlam bir tercihdir.Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.combütçen artarsa:https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,508321590.htmlCooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
aynen fiyatı baya artmış neden önerdim bilmiyoruma
Arctis 1'e gerek yok. Fiyat performans açısından şu anda çok kötü durumda. Drop plus çok sağlam bir tercihdir.
Bim fiyatı alınabilirdi. Üstü kurtmarmıyor maalesef.aynen fiyatı baya artmış
Drop Plus al Hepsiburadadadan eğer uyguna geliyorsa 400 tl normal fiyatı sen hesap etKısa kesicem. 350 500 TL bandında kulaklık önerir misiniz?
aynen bende bime geldiği zaman alıcaktım ama hemen önümdeki kaptı baya üzülmüştüm şuanki fiyatını haketmiyoBim fiyatı alınabilirdi. Üstü kurtmarmıyor maalesef.