Jroxy 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 343 Dahası Reaksiyon skoru 106 İsim Ömer Kılıç 5 Şubat 2022 #1 Bütçe 500 Bu fiyata oyun için kulaklık önerisi var mı ? Dip ses sorunu falan olmasın şuanki kulaklığımda o çileyi çekiyorum . Önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyata oyun için kulaklık önerisi var mı ? Dip ses sorunu falan olmasın şuanki kulaklığımda o çileyi çekiyorum . Önerilerinizi bekliyorum.
Abdurrahman Avf 80+ Silver Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 3,395 En İyi Cevap 1 5 Şubat 2022 #2 Öncelikle bu çevre birimlerinden pek anlamıyorum ama kullandığım için önereceğim Tronsmart Sono güzel kulaklıktır ben memnunum
Öncelikle bu çevre birimlerinden pek anlamıyorum ama kullandığım için önereceğim Tronsmart Sono güzel kulaklıktır ben memnunum
Jroxy 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 343 Dahası Reaksiyon skoru 106 İsim Ömer Kılıç 5 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Abdurrahman Avf yazmış: Öncelikle bu çevre birimlerinden pek anlamıyorum ama kullandığım için önereceğim Tronsmart Sono güzel kulaklıktır ben memnunum Devamı için tıklayın... Teşekkürler birkaç kişi daha demişti bakacağım.
Abdurrahman Avf yazmış: Öncelikle bu çevre birimlerinden pek anlamıyorum ama kullandığım için önereceğim Tronsmart Sono güzel kulaklıktır ben memnunum Devamı için tıklayın... Teşekkürler birkaç kişi daha demişti bakacağım.