Neler Yeni

Öneri 350₺ Bütçede hangi gaming mouse pad alınır?

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Bütçe
350
Bu bütçede large boyutunda (45x40 veya 48x40 cm) FPS odaklı gaming mouse pad arıyorum, kalınlığı 3 mm ideal ama yanları dikişli olursa iyi olur. SteelSeries QCK+ baktım ama kenarlardan açılıyor zamanla, herkes yaşamış bu sorunu. Kumaşı QCK+ gibi olup kenarı dikişli olan bir model varsa tavsiyelere açığım. Sarı sitede falan kullanılmamış uyguna ürün bulursanız o da olur, Klasse Longteng gibi. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Bu bütçede large boyutunda (45x40 veya 48x40 cm) FPS odaklı gaming mouse pad arıyorum, kalınlığı 3 mm ideal ama yanları dikişli olursa iyi olur. SteelSeries QCK+ baktım ama kenarlardan açılıyor zamanla, herkes yaşamış bu sorunu. Kumaşı QCK+ gibi olup kenarı dikişli olan bir model varsa tavsiyelere açığım. İkinci el kullanılmamış ürün bulursanız o da olur, Klasse Longteng gibi. Teşekkürler.
hocam dediğiniz boyularada bakacağım ama bence bu güzel olabilir küçük olur demez iseniz isterseniz dediğiniz boyutlardada bakabilirim 36x30
4mm kalınlığı var sağlamdır

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam dediğiniz boyularada bakacağım ama bence bu güzel olabilir küçük olur demez iseniz isterseniz dediğiniz boyutlardada bakabilirim 36x30
4mm kalınlığı var sağlamdır

Hocam low sens oynadığım için yetersiz kalıyor, önceki mouse padim de bu boyutlardaydı. 400 ₺'ye kadar çıkabilirim.

Shourd

80+ Gold
Hocam low sens oynadığım için yetersiz kalıyor, önceki mouse padim de bu boyutlardaydı. 400 ₺'ye kadar çıkabilirim.
piyasada niyeyse mouse pad yok neyse sizin dediğiniz özeliklere en yakın bunu buldum hocam 3mm kalınlığı var isterseniz aynı ürün 219tlyede var ama inbox teknomarket diye bi sitede siteyi hiç bilmiyorum ondan daha pahalı olan mediamarktinkini atıyorum

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
piyasada niyeyse mouse pad yok neyse sizin dediğiniz özeliklere en yakın bunu buldum hocam 3mm kalınlığı var isterseniz aynı ürün 219tlyede var ama inbox teknomarket diye bi sitede siteyi hiç bilmiyorum ondan daha pahalı olan mediamarktinkini atıyorum

Hocam bana SteelSeries QCK+ yolu görünüyor gibi. :D

Shourd

80+ Gold

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
açık ara en iyisi
Glorious XL satın aldım hocam, yanları dikişli olduğu için ve QCK+ ile karşılaştırıldığı için en mantıklı o gibi geldi. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,889
Üyeler
167,735
Son üye
Emuru
Top Bottom