350 TL Harddisk Önerisi

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
350 TL bütçe ile hangi harddiski almalıyım? (Neden?)

Ekleme: Elimde Odyssey, Ghost Recon gibi oyunlar olmasına rağmen yerim olmadığı için yükleyemiyorum. Acilen harddisk almam gerekiyor. :D

350 TL bütçe ile hangi harddiski almalıyım? (Neden?)

Ekleme: Elimde Odyssey, Ghost Recon gibi oyunlar olmasına rağmen yerim olmadığı için yükleyemiyorum. Acilen harddisk almam gerekiyor. :D
Wd blue 1tb harddisk paranız da cebinizde kalır.Nedeni seagate'e göre daha sessiz çalışıyor fakat performansı bir tık daha düşüktü sanırsam:

Wd blue 1tb harddisk paranız da cebinizde kalır.Nedeni seagate'e göre daha sessiz çalışıyor fakat performansı bir tık daha düşüktü sanırsam:
Post automatically merged:

2 tb HDD 400tl idi onun sürei bitmiş
bunu alabilirsiniz https://www.itopya.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-7200rpm-64mb-210mb-s-okuma-harddisk/
n11 hediye çekim var, sizce bunu alayım mı? Seagate ile WD arasında çok düşük farklar görüyorum karşılaştıma videolarında, çok fazla olmayan farklar.

Alabilirsiniz tabii ki şahsen ben de kullanıyorum 34 derecelerde takılıyor sesini de hiç duymadım okuma/yazma değerleri de 180mb/s
Ürün açıklamasında kablosunu mağazamızda bulabilirsiniz, kutusuz geliyor falan yazmışlar. Normali böyle mi geliyor yoksa sadece bu mağazada mı böyle? Bir bakabilir misiniz? Teşekkürler :)

280-300TL bandında çok rahat Seagate Barracuda 1TB bulabilirsin.

Geri