8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi

hocam burda amacım 2010lardan kalma ps xbox kavgasını çıkarmak değil. Zira bu kavgaya ayıracak zamanımda yok maalesef. Bence en iyiysi konuyu açan arkadaş kendi zevkleri doğrultusunda almak istediği konsolu seçsin.
kavga degilki series s gibi güncel bir alet var iken ps4 önermek yanlış adı üstünde ps4 ve ps3 ve buna benzer konsollara hiçbir şekilde yeni oyun çıkmıyor çıkmayacak adam ne yapacak yeni oyun yoksa

Kafam çok karıştı hocam.
xbox series s mi alayım
ps3 slim mi alayım
ps4 standart yada ps4 slim mi alayım bilmiyorum.
Allak bullağım şuan
series s alacaksınız dostum gamepass da zibilyon tane oyun var korsana illegale gerek yok orginal oynayacaksın daha yeni fc25 eklendi gamepass a dünya oyun var

series s alacaksınız dostum gamepass da zibilyon tane oyun var korsana illegale gerek yok orginal oynayacaksın daha yeni fc25 eklendi gamepass a dünya oyun var
Bi kaç arkadaş da (tam bilmiyorum ama exculisive diye yazılıyordu galiba) o tarz oyunlar olduğu için ps3 slim alsan iyi edersin diyor

hocam psde de ps plusla beraber gow uncharted spiderman last of us gibi oyunlar insanı cezbediyor

Birde xbox oyun konsolunun bilgisayara kol takıp birde gamepass almaktan bir farkı yok diyorlar

Bi kaç arkadaş da (tam bilmiyorum ama exculisive diye yazılıyordu galiba) o tarz oyunlar olduğu için ps3 slim alsan iyi edersin diyor
dostum sonuçta ps5 almayacaksın kütüpane ps4 kütüpanesi olucak üstüne 2.el alacagınız ps4 e masraf yapmak zorundasınız kafadan termal macun ped masrafı olur joistiklerin pilleri deforme olmuştur yıl geçtikçe pil degiştirmen gerekir ps4 de hard disk var artık açılma süreleri çekilicek gibi degil ssd alman lazım üstüne psn aboneligi çok pahalı 3500 tl

dostum sonuçta ps5 almayacaksın kütüpane ps4 kütüpanesi olucak üstüne 2.el alacagınız ps4 e masraf yapmak zorundasınız kafadan termal macun ped masrafı olur joistiklerin pilleri deforme olmuştur yıl geçtikçe pil degiştirmen gerekir ps4 de hard disk var artık açılma süreleri çekilicek gibi degil ssd alman lazım üstüne psn aboneligi çok pahalı 3500 tl
hocam bu saydıklarınızın hepsi seriies s içinde geçerli olabilir (donanım masrafları)

psn aboneliği 12 aylık 2160 değil mi ya

Geri