Rampage Drop Plus al geç derim mikrofonu ses kalitesi incelemeleri izle anlarsın ne demek istediğimiAbiler mikrofonu daha iyi olması benim için onemli ve 7.1 desteği olsun
50 tl daha ver itopyada indirimde razer var onu alAbiler mikrofonu daha iyi olması benim için onemli ve 7.1 desteği olsun
Arctis 1 almanı öneriyorum 50TL'ye değer,inan bana.
Arctis 1 almanı öneriyorum 50TL'ye değer,inan bana.
Biraz sade bir kulaklık ama gerçekten kaliteli.Sıkıntı değil zaten 1100 TL ekipman bütçem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok beğendim sağolun. ama biraz ışıklı olabilirmiş.
Arctis serisi almayın, aldırmayın. Drop Plus alın derim.Biraz sade bir kulaklık ama gerçekten kaliteli.
Bizzat kendim deneyimledim ve ısrarla bu fiyata Arctis 1 öneriyorum.Arctis serisi almayın, aldırmayın. Drop Plus alın derim.
[Rehber] Arctis vs HS Serisi
Arkadaşlar kuzenimden aldığım Arctis 3 kulaklığı ile 1 el yoldaş attım ve HS35, HS50 ve HS50 PRO ile karşılaştırıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim Arctis 3 çok ama çok rahat. Yani böyle sanki kulakta durmuyor da kafan boşken ses geliyor. Ama ses kısık. Yani bu kulaklıktan kulaklığa değişmiyormuş...donanimarsivi.com
Kötü değil ama fiyatlarını hak etmiyorlar. Bende kendim deneyimledim ama ehh.Bizzat kendim deneyimledim ve ısrarla bu fiyata Arctis 1 öneriyorum.