350 TL bütçe ile en fazla kaç Watt önerelim güzel kardeşim.Sistemini bilmeden nasıl PSU önerelim? Arkadaşlar neye göre 500W önerdiler onu da sorgulamak lazım.
4300ge ayrica 350 tl yazdim orayaSistemini bilmeden nasıl PSU önerelim? Arkadaşlar neye göre 500W önerdiler onu da sorgulamak lazım.
Alabiliyosan bunu al. Alamam dersen bunu.FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandinmi?FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
netArkadaşlar En sessiz çalışan kaliteli bir psu önerir misiniz? "(((((mümkün olduğunca sessiz)))) çalışsın
Kullandinminet
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kullanmadım ama gayet iyi sorunsuz ve sessiz bir PSU merak etme.Kullandinmi?
Bir şeyin iyi olduğunu belirtmek için illa kullanmakmı lazım biraderKullandinmi
350₺'yi sorgulayan yok, sistemini soruyorum.4300ge ayrica 350 TL yazdim oraya