Ne önerirsiniz da go oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cs goNe önerirsiniz da go oynuyorum
Cs goNe önerirsiniz da go oynuyorum
Bu bütçede G102 alınırken alınmaz bence.Değerlendirebilirsin;
![]()
Casper Excalibur EX800 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatları ve Özellikleri
Casper Excalibur EX800 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Cs go oynuyorum da iyi klavye mi alıyım yoksa 250 ye mouse 100 e klavye miG102 ve GamePower Warlock Compact öneririm.
Dostum G102 iyi bir mouse ve fiyatı şu an uygun. G102+Warlock Compact alman daha iyi olacaktır ve sakın blue switch alma. Red switch alman daha iyi olacaktır çünkü FPS oyunu oynuyorsun.Cs go oynuyorum da iyi klavye mi alıyım yoksa 250 ye mouse 100 e klavye mi
Tamam teşekkürlerDostum G102 iyi bir mouse ve fiyatı şu an uygun. G102+Warlock Compact alman daha iyi olacaktır ve sakın blue switch alma. Red switch alman daha iyi olacaktır çünkü FPS oyunu oynuyorsun.
G102 gamepower James Donkey 710 ve büyük bir mousepad mantıklı midirDostum G102 iyi bir mouse ve fiyatı şu an uygun. G102+Warlock Compact alman daha iyi olacaktır ve sakın blue switch alma. Red switch alman daha iyi olacaktır çünkü FPS oyunu oynuyorsun.
Mantıklıdır ama bütçe varsa kulaklık biraz daha yükseltilebilir.Tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G102 gamepower James Donkey 710 ve büyük bir mousepad mantıklı midir
Bir şey sorucam g102 çok küçük diyenler olmuş elim 16 ya 7cm fingertip tutustayim ne olabilir başkaMantıklıdır ama bütçe varsa kulaklık biraz daha yükseltilebilir.
Yaptığım incelemeden yararlanabilirsin. Cs oynarken hiç pişman etmedi.Bir şey sorucam g102 çok küçük diyenler olmuş elim 16 ya 7cm fingertip tutustayim ne olabilir başka
Senin elin için ideal boyutta o fare sıkıntı yaşamazsın.Bir şey sorucam g102 çok küçük diyenler olmuş elim 16 ya 7cm fingertip tutustayim ne olabilir başka