Neler Yeni

350 TL'ye Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
Bütçe
350
Herkese selamlar kablosuz kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum da acaba hangi kulaklığı önerirsiniz? Genelde müzik dinlemek için kullanıcam mikrofon kalitesi pek önemli değil çok fazla konuşmadığım için onun dışında şuanlık aklımda Anker Q10 var. Jbl T500BT yide düşünüyordum da kulağım biraz büyük olduğundan pedleri uymaz diye pek fazla düşünmüyorum. (Anker Q10 kullanıcısı varsa deneyimlerini yazarsa güzel olur.)

.......

80+ Bronze
Anker Q10 kullandım.Benim de kulağım büyük ve sıkıntı yaşamadım.Bluetooth bağlantısına göre PC'de biraz daha düşük performans veriyor ama üzmez başarılı kulaklık.Üstündeki bass tuşu ile bass seviyesi arttırılabiliyor.Amacım oyun değildi ama yine de test ettim,oyunlarda kötü performans veriyor.Deri,güzel bir pedi var ama kafa kısmı biraz dandik.Müzik için çok iyi kulaklık gönül rahatlığı ile alınabilir özellikle bass güzel hissediliyor.Ayrıca Jack girişi haricinde Type-C de çıkıyor.

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker Q10 kullandım.Benim de kulağım büyük ve sıkıntı yaşamadım.Bluetooth bağlantısına göre PC'de biraz daha düşük performans veriyor ama üzmez başarılı kulaklık.Üstündeki bass tuşu ile bass seviyesi arttırılabiliyor.Amacım oyun değildi ama yine de test ettim,oyunlarda kötü performans veriyor.Deri,güzel bir pedi var ama kafa kısmı biraz dandik.Müzik için çok iyi kulaklık gönül rahatlığı ile alınabilir özellikle bass güzel hissediliyor.Ayrıca Jack girişi haricinde Type-C de çıkıyor.
Type-C olması cidden güzel bir özellik oda benim hoşuma gitti zaten sanırsam pc de pek fazla kullanmam genelde telefonda kullanırım. Oyun oynamak istersem de gecikme olmasın diye kabloyu takıp kullanırım.

.......

80+ Bronze
Type-C olması cidden güzel bir özellik oda benim hoşuma gitti zaten sanırsam pc de pek fazla kullanmam genelde telefonda kullanırım. Oyun oynamak istersem de gecikme olmasın diye kabloyu takıp kullanırım.
Ses kasacak oyunlar oynamıyorsan oynanabilir tabi ki.Ben sadece telefondan müzik dinlerken kullanıyorum,düşünmeden alınabilir.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

FAG389

80+ Bronze
Jbl pcde oyun oynarken verimli calısmıyor haberin olsun. Oyun ici mikrofondan sesin gitmiyor. Dc acsan oyun sedini duyamıyorsun

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Jbl in kablolu olanını kullandım kulağı tam kapsamıyor ve ağrıtıyor. Tavsiye etmem.

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Herkese selamlar kablosuz kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum da acaba hangi kulaklığı önerirsiniz? Genelde müzik dinlemek için kullanıcam mikrofon kalitesi pek önemli değil çok fazla konuşmadığım için onun dışında şuanlık aklımda Anker Q10 var. Jbl T500BT yide düşünüyordum da kulağım biraz büyük olduğundan pedleri uymaz diye pek fazla düşünmüyorum. (Anker Q10 kullanıcısı varsa deneyimlerini yazarsa güzel olur.)
Q10 kullanıcısıyım. JBL T500BT'nin çok üzerinde bir kulaklık, rakip değiller. JBL'in pedleri zatenkulağı içine almak amaçlı tasarlanmış türde değil, kulağın üzerinde duruyor sadece. Dolayısıyla yüksek sesle toplu alanla müzik dinlediğiniz zaman çevredeki kişilere rahatsızlık verebilir. Ayrıca Hi-Res ve Bass Up özellikleri Anker'i çok çok daha iyi bir seviyeye çıkarıyor. Kulaklığı bir iki kere yere düşürdüm, pek bir sıkıntı olmadı, malzeme kalitesi güzel. Şarjı da haftada her gün iki saatten üç buçuk hafta kadar gitti, ses seviyesi %80-90 arasında kullandığım saat değerleri bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Q10 Bluetooth 5.0 destekli olduğu için wireless kullanımda da büyük bir gecikme hissetmezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Anker Q10 alıyorum.
Hayırlı olsun.

Top Bottom