Kankam yeter ama kaliteli değilse psu (ki değildir 350w kaliteli psu mu olur) verimliliği düşük olacağından sıkıntı çıkarabilir veya ufak performans düşüklüklerine sebebiyet verebilir belki. Yeni 350w almak değilde eski psu yu yeni pc de kullanacaksan bir dene derim. Büyük ihtimal yeter.gigabyte b450 m k
ryzen 5 3600
asus phoenix rx 550 4g
16 gb ram
eyvallah knk sağolasın psu nun markası hp benim kasa hazır sistem gibi bişey bende yükseltiyorum sistemi onun için bi sorayım demiştimKankam yeter ama kaliteli değilse psu (ki değildir 350w kaliteli psu mu olur) verimliliği düşük olacağından sıkıntı çıkarabilir veya ufak performans düşüklüklerine sebebiyet verebilir belki. Yeni 350w almak değilde eski psu yu yeni pc de kullanacaksan bir dene derim. Büyük ihtimal yeter.
Yeter o zaman kanka (kaliteli 350w varmış, g*t oldum)eyvallah knk sağolasın psu nun markası hp benim kasa hazır sistem gibi bişey bende yükseltiyorum sistemi onun için bi sorayım demiştim
Estağfurullah knk ne demek yani aslında doğru diyosun eski zamanlarda psu lar çok kafa yormuyorlardıYeter o zaman kanka (kaliteli 350w varmış, g*t oldum)
tamamdır teşekkür ederimucu ucuna gider bence sen yine psuyu takınca bir occt testi yap sıkıntı yaparsa reset atar buda yetmiyor anlamına gelir.