Neler Yeni

3500-4000 tl arası telefon önerisi

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Bütçe
4000
Şuan aklımda iphone 8 plus var ikinci el ama kararsızım pişman olmak istemiyorum bu yüzden size bir danışayım dedim

şahin doğan

80+ Platinum
kriterlerin neler ? en çok ne için kullanacaksın

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İşlemcisi güçlü olmalı ekranı hz değeri ve dokunma hassasiyeti iyii olmalı ve sarjı uzuun gitmeli en çok PUBG mobile oynıcam
Bu kriterlere göre Android bir telefon düşünüyorsanız Redmi Note 10 Pro bu ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kriterlere göre Android bir telefon düşünüyorsanız Redmi Note 10 Pro bu ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Şöyle anlatayım ben biraz apple fanıyım ve apple marka bir telefon kullamak istiyorum ama eğer bu fiyat bandında bu telefon rakipsiz diyosanız o başka pubg mobile de kaç fps veriyo biliyomusunuz

şahin doğan

80+ Platinum
Şöyle anlatayım ben biraz apple fanıyım ve apple marka bir telefon kullamak istiyorum ama eğer bu fiyat bandında bu telefon rakipsiz diyosanız o başka PUBG mobile de kaç fps veriyo biliyomusunuz
bu bütçede 60 fps üzeri alan telefon yok

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şöyle anlatayım ben biraz apple fanıyım ve apple marka bir telefon kullamak istiyorum ama eğer bu fiyat bandında bu telefon rakipsiz diyosanız o başka PUBG mobile de kaç fps veriyo biliyomusunuz
Apple bir telefon ayrı bir olay hocam. Eğer Apple almak isterseniz tabii ki karşılığını Apple telefonun kalitesiyle alırsınız ancak Apple telefonlar hakkında çok bilgim yok. Bu yüzden Android önerdim.
Bu telefon ise oyun anlamında çok yüksek beklentileriniz yoksa kesinlikle tatmin eder. Pubg Mobile'de yanlış hatırlamıyorsam HD ayarlarda akıcı grafiklerde 40-45 FPS alıyordu. Eğer ana odağınızda yüksek performans yani oyun varsa Poco X3 Pro gibi işlemcisi çok güçlü olan bir telefona da bakabilirsiniz.

şahin doğan

80+ Platinum
Apple bir telefon ayrı bir olay hocam. Eğer Apple almak isterseniz tabii ki karşılığını Apple telefonun kalitesiyle alırsınız ancak Apple telefonlar hakkında çok bilgim yok. Bu yüzden Android önerdim.
Bu telefon ise oyun anlamında çok yüksek beklentileriniz yoksa kesinlikle tatmin eder. PUBG Mobile'de yanlış hatırlamıyorsam HD ayarlarda akıcı grafiklerde 40-45 FPS alıyordu. Eğer ana odağınızda yüksek performans yani oyun varsa Poco X3 Pro gibi işlemcisi çok güçlü olan bir telefona da bakabilirsiniz.
akıcı da 60 diğer ayarlada hdr da dahil 45 fps galiba

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
akıcı da 60 diğer ayarlada hdr da dahil 45 fps galiba
Akıcı demeyecektim yanlış oldu. HD grafiklerde en yüksek kare hızının bir altını destekliyor demek istedim. Tam hatırlayamadım şimdi testlerine bakmak lazım.

Erda Yıldırım

80+ Gold
bana kalırsa bütçe 5k altı ise android yönelmelisin

(Evo)lution

80+ Bronze
İşlemcisi güçlü olmalı ekranı hz değeri ve dokunma hassasiyeti iyii olmalı ve sarjı uzuun gitmeli en çok PUBG mobile oynıcam
Kesinlikle Poco X3 Pro almanızı tavsiye ederim. 4000tl altı bütçedeki cihazlar arasından açık ara en güçlüsü Poco X3 Pro diyebilirim.

Top Bottom