Dostum Aquarius 5AN sistemi R5 1600 AF , 1650 Super , SSD 240 gb yaptığım zaman bütçeye uyuyor neden böyle bir şey yapmak yerine APU Sistem toplamalıyım?O burceye APU sistem toplanabilir.
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi böyle bir bütçeyle bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sonra para biriktirip daha iyi ekran karti alabilirsin daha geleceğe dönük olur.Dostum Aquarius 5AN sistemi R5 1600 AF , 1650 Super , SSD 240 gb yaptığım zaman bütçeye uyuyor neden böyle bir şey yapmak yerine APU Sistem toplamalıyım?
neden apu alsın bu fiyata?O burceye APU sistem toplanabilir.
[/QUOTE neden apu alsın abi bu fiyata
Sonra daha iyi ekran karti alabilir.neden APU alsın bu fiyata?
yazdığın sistem bu bütçeye en iyisi olur bence. ilerde 16gb yaparsınız.Dostum Aquarius 5AN sistemi R5 1600 AF , 1650 Super , SSD 240 gb yaptığım zaman bütçeye uyuyor neden böyle bir şey yapmak yerine APU Sistem toplamalıyım?
1600 lü alsa en fazla alacağı 3400g ile aynı kartı takabilir ekstra ekran kartıda var zaten.Sonra daha iyi ekran karti alabilir.
zaten 1600af ve 1650 alabiliyor. neden sonra max rx 580 alsın ki?Sonra daha iyi ekran karti alabilir.
Evet haklısın dostum ama 2 yıldır para biriktirmeye çalışıyorum biriktirdiğim para da bu , artık doğru düzgün bir bilgisayarım olsun istiyorum.Sonra para biriktirip daha iyi ekran karti alabilirsin daha geleceğe dönük olur.
Peki o zaman.Evet haklısın dostum ama 2 yıldır para biriktirmeye çalışıyorum biriktirdiğim para da bu , artık doğru düzgün bir bilgisayarım olsun istiyorum.