panel fark eder miİstanbul içi elden alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
ips bakıyorum oyun için kullanıcampanel fark eder mi
istanbul içi bakıyorum hocamİzmirde satan var düşünürsen havaleyle aldım bayramdan önce esnaf bı abiden 3500₺ den başlıyor
LG ultra gear serisi IPS panel
Alıntıyı görüntüle
Kral sorunlu diye duydum doğru mu
VA paneli sorunlu diye biliyorum bu ips olan model bildiğmi kadarıyla şikayet yokKral sorunlu diye duydum doğru mu
Peki ben bunu sipariş versem gidip satıcıdan elle alma imkanım var mi aynı günVA paneli sorunlu diye biliyorum bu ips olan model bildiğmi kadarıyla şikayet yok
bulabilirsenips bakıyorum oyun için kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul içi bakıyorum hocam
sanmıyorum ben hazır sistemi web üzerinden sipariş edip ürün mağazadayken teslim almaya çalıştığımda mecbur kargolanması gerektiği söylenmişti ama yine de satıcıyla iletişime geçebilirsin belki yardımcı olurlarPeki ben bunu sipariş versem gidip satıcıdan elle alma imkanım var mi aynı gün
Lenovo g20-24 model coil whine yapıyormuş ve g24f2 arıyorum da bulamadım nedense bulduklarımda satılmış oluyorbulabilirsen
Lenovo g20-24
Aoc 24g2spu
Gigabyte g24f-2 öneririm 24 inç olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanmıyorum ben hazır sistemi web üzerinden sipariş edip ürün mağazadayken teslim almaya çalıştığımda mecbur kargolanması gerektiği söylenmişti ama yine de satıcıyla iletişime geçebilirsin belki yardımcı olurlar
g24f2 de de az da olsa cw var diye biliyorum çok takılcak bir şey değil bulabilirsen aralarında en iyisi zaten aocLenovo g20-24 model coil whine yapıyormuş ve g24f2 arıyorum da bulamadım nedense bulduklarımda satılmış oluyor