3500-4000tl klavye onerisi

driftl

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
4000
Bütcem 4000 tl eskiden t60 kullanıyodum yani%60lık kullanıyodum a tusu bozuldu oyuzden degistirmem gerek oyun oynuyorum elim %60lıga alıstı ama illa 60lık olcak diye bisey yok kısaca 4000 tl ye en iyi klavyeyi onermenizi rica ediyorum bide bende bluetooth cihazi yok yani hic kablosuz kullanmadım bide bluetooth cihazı almam gerekir mi

klavyeler genelde 2.4 ghz bağlantı ile bağlanabiliyor dongle klavyenin içinde geliyor zaten gerek yok bluetooth dongle'ı almana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Bütcem 4000 tl eskiden t60 kullanıyodum yani%60lık kullanıyodum a tusu bozuldu oyuzden degistirmem gerek oyun oynuyorum elim %60lıga alıstı ama illa 60lık olcak diye bisey yok kısaca 4000 tl ye en iyi klavyeyi onermenizi rica ediyorum bide bende bluetooth cihazi yok yani hic kablosuz kullanmadım bide bluetooth cihazı almam gerekir mi
Wraith W75 Phantom White al geç çok güzel renge sahip özellikleride güzel, indirim koduyla 4kya geliyor

Wraith W75 Phantom White al geç çok güzel renge sahip özellikleride güzel, indirim koduyla 4kya geliyor
Knk kardesimde istiyomus 2000 tl ye bulanilirmiyim iyi bisey iki tane alıcam

klavyeler genelde 2.4 ghz bağlantı ile bağlanabiliyor dongle klavyenin içinde geliyor zaten gerek yok bluetooth dongle'ı almana.

Bundan ayrı mı ₺2000 ürün istiyorsun? Yoksa ikisi de ₺4000 dahil mi?

Eğer bütçe ayrıysa şu ürüne ₺300 civarı bir fark verip alın.

N11 üzerinde bu arada kupon olabiliyor, kuponlar kısmını da kontrol edin. Azıcık öneriyoruz diye hemen fiyat yükseltmişler. Ah şu Türk esnafında gram zeka kırıntısı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,792
Üyeler
188,167
Son üye
Eray Kaya 78
Geri