Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Yurtdışı olmayan taksitle alabileceğim en iyi TR garantili telefonun önerir misiniz?
Telefonlardan anlamadığım için konuyu açtım yardımcı olamıyorum k.b Bu forum bot dolu sözde 600-700 kişi aktif oluyor.Tekrar konu açmak istemedim Zam gelmeden banada aynısından bi öneri verirseniz iyi olur.
Oppo a16 iyi midir? yada daha iyisi varmıdır ?
C40 değilde redmi 10c daha iyi değil mi? Snapdragon 680 2.4ghz işlemcisi var, bazı kişiler alınmaz diyor.Poco C40 64 GB 4 GB Yeşil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco C40 64 GB 4 GB Yeşil fiyatları 5.248,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco C40 64 GB 4 GB Yeşil özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
evet hocam 10c daha iyi olur haklısınız ben c40 o fiyatlarda diye söyledim 10c aklıma gelmedi arada fiyat farkı var yani bu saydıklarınızın olması gayet normal 10c en ucuz 4649 tl şuanda gördüğümC40 değilde redmi 10c daha iyi değil mi? Snapdragon 680 2.4ghz işlemcisi var, bazı kişiler alınmaz diyor.
Benim kartım ayın 3ünce müsait oluyor o vakte kadar araştırmayla devamKimse yazmayınca bende poco c40 aldım bu fiyat bandında başkada aklıma yatan olmadı.
Bu fiyatlara 10c den daha iyisi var mı?evet hocam 10c daha iyi olur haklısınız ben c40 o fiyatlarda diye söyledim 10c aklıma gelmedi arada fiyat farkı var yani bu saydıklarınızın olması gayet normal 10c en ucuz 4649 TL şuanda gördüğüm
Hocam Gm 21 Plus derim kendimde kullanıyorum Android 12 Ve güvenlik güncellemesi aldı daha yeni 3900 Civarı şuan sanırımYurtdışı olmayan taksitle alabileceğim en iyi TR garantili telefonun önerir misiniz?
Ekran çözünürlüğü berbat ve o markayı pek sevmiyorum o yüzden almam.Hocam Gm 21 Plus derim kendimde kullanıyorum Android 12 Ve güvenlik güncellemesi aldı daha yeni 3900 Civarı şuan sanırım
Söylediğiniz fiyata ne bekliyorsunuz hocam o zaman biraz daha koyup düzgün bir şey alınEkran çözünürlüğü berbat ve o markayı pek sevmiyorum o yüzden almam.
Bu paraya senin önerdiği den iyi telefonlar var, pixel pixel berbat bir telefon ne diye kullanayım. Bütçemden sanane kardeş? Belki yazın daha iyisine geçcem nereden biliyorsun?Söylediğiniz fiyata ne bekliyorsunuz hocam o zaman biraz daha koyup düzgün bir şey alın
Ona göre yaz o zamanBu paraya senin önerdiği den iyi telefonlar var, pixel pixel berbat bir telefon ne diye kullanayım. Bütçemden sanane kardeş? Belki yazın daha iyisine geçcem nereden biliyorsun?