ben de diyorum bir şey eksikramler olmadan çalışamaz
10100F o işlemciden daha güçlü.Biraz aştım ama hem anakart, hem de PSU olarak iyi.
PSU VS550 olarak değiştirilirse iyi olur, arada çok az fark var.elimden bu kadarı geldi.
ben şimdi hangi sistemi seçeyim kafam karıştıPSU VS550 olarak değiştirilirse iyi olur, arada çok az fark var.
bence benim attığım sistemde psu VS550 olarak değiştir ve alben şimdi hangi sistemi seçeyim kafam karıştı
Yanıtladığım sistem en mantıklı olanı, AMD istemişsin fakat AMD tarafından en fazla Ryzen 5 1600AF alabilirsin ve İntel tarafında İ3 10100F çok daha güçlü olur.ben şimdi hangi sistemi seçeyim kafam karıştı
vs 550 stokta yok cv 550 varbence benim attığım sistemde psu VS550 olarak değiştir ve al
bence bu attığım sistem mantıklıben şimdi hangi sistemi seçeyim kafam karıştı
oda olur bencevs 550 stokta yok cv 550 var
eminsiniz değil mi ? çünki bir tarafta 6/12 çekirdekli bir işlemci , diğer tarafta ise 4/8 çekirdekli bir işlemci varYanıtladığım sistem en mantıklı olanı, AMD istemişsin fakat AMD tarafından en fazla Ryzen 5 1600AF alabilirsin ve İntel tarafında İ3 10100F çok daha güçlü olur.
birisinin oyun gücü 7 ise diğerinin oyun gücü 10 öyle düşünüyorum ben güç sadece çekirdekte değildir.eminsiniz değil mi ? çünki bir tarafta 6/12 çekirdekli bir işlemci , diğer tarafta ise 4/8 çekirdekli bir işlemci var