Neler Yeni

3500 TL İle Telefon Mu Alınır Bilgisayar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yusuf kerem
Arkadaşlarının telefonu veya bilgisayarı olması seni üzüyorsa telefon al sorarlarsa bilgisayar oynamayı sevmiyorum o yüzden almadım dersin :D

KediBoku

80+
Şuan hiç bişey alma parayı biriktir lgs den sonra ucuz yollu bi telefon +güzel bi PC alırsın lgs ye çalış
yukarıda ki mesajımı dikkate al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ebeveynlerime sorucam hangisi daha ihtiyaçtır diye büyük ihtimalle pc almak isterler ama telefon bana daha çekici geliyor ilerde görücez eğer telefon denilirside 15 haziranda alıcağım konu açıp öneri alıcam tabi ki pc olarak ne alıcağımı biliyorum zaten

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
yukarıda ki mesajımı dikkate al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ebeveynlerime sorucam hangisi daha ihtiyaçtır diye büyük ihtimalle PC almak isterler ama telefon bana daha çekici geliyor ilerde görücez eğer telefon denilirside 15 haziranda alıcağım konu açıp öneri alıcam tabi ki PC olarak ne alıcağımı biliyorum zaten
Kimseye sorma knk sen arkadaşların derse de dikkate alma bu devir de arkadaştan hayır gelmez sen benim dediğim gibi paranı sakla en azından corona zımbırtısı bitene kadar dolar 50 kuruş da olsa düşücekdaha çok ürün gelicek ve fiyatlar ucuzluycak diye düşünüyorum bence en mantıklısı beklemek zaten 8.sınıf olduğunda pek bakmazsın telefona da pc ye de gerek yok bence lise de alırsın keyfini çıkarırsın

Top Bottom