ben olsam tomahawk alırım nede olsa daha iyi ve bütçede yeterli![]()
MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.128,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
daha uyguna bu da yeterli:
![]()
MSI Z590 Pro Wi-Fi LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Z590 Pro Wi-Fi LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Z590 Pro Wi-Fi LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 15.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben olsam tomahawk alırım nede olsa daha iyi ve bütçede yeterli
bide rgb yazılım destekliyorz590 pro wifi ile arasinda cok fark yok, iki tane daha m.2 frozr icin alinabilir tomahawk indirimdeyken
bide rgb yazılım destekliyor
mystic light demek istedimz590 pro wifi da destekliyor, 2 argb 1 rgb var.
![]()
Z590 PRO WIFI
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core boost, DDR4 Boost, Extended Heatsink Design, M.2 Shield Frozr, USB 3.2 Gen 2x2, Lightning Gen4www.msi.com
mystic light demek istedim
kutuda yazmıyor anlaşılan pazarlama stratejisi peki b450m a pro veya b550m a pro dada var mıymış
ne biçim pazarlama stratejisi buikisinde de argb veya rgb pini yok, yani hayir.
ne biçim pazarlama stratejisi bu![]()
o zaman argb girişi bulunan her msi anakartta mystic light çalıştırabilirimm-a pro anakartlar ozurlu anakartlar zaten, m pro serisi daha iyi. msi'in ustalik eseri acikca -a pro serisi x570-a pro haricinde.