Bunu kullanıyorum hocam, güzel monitör tavsiye ederim. Hoparlör yok onu belirteyim ona göre düşünün. Sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör
fiyatı bayağı uygun kasım indirimlerinden dolayı forumda alıp kullanana arkadaşlarda var aldıgınız sistemede tam yeter
ghosting var mı ben dün sipariş verdim bugün gelecek forumda alıp ölü piksel çıkanlar olmuşBunu kullanıyorum hocam, güzel monitör tavsiye ederim. Hoparlör yok onu belirteyim ona göre düşünün. Sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
bu fiyata kaçırılmaz, fps oyuncuları için en ideal modelBenq Zowie XL2411K 24 Zoll 144Hz Gaming Monitor 1Ms HDMI Freesync Displayport E-Spor Fiyatı
BENQ Zowie 24" Xl2411k 1ms 144hz Hdmı,displayport E-spor Oyuncu Monitör (BENQ Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ufo testinde monitörün dibine girince anca seçilebilir, oyun içinde fark etmek mümkün değil. Alırsan overdrive olarak balanced modunu tavsiye ederim. Benimkinde ölü piksel veya ışık sızması yok, tabii bu başka üründe olmayacağı anlamına gelmez bu her monitörde olduğu gibi şans meselesi..ghosting var mı ben dün sipariş verdim bugün gelecek forumda alıp ölü piksel çıkanlar olmuş
bence bu fp olarak iyi hocam tavsiye ederim.Geçenlerde DA-V6 Sistemini aldım arkadaşlar fakat monitör konusunda krarsız kaldım 3-3.5 bandında monitör tavsiyesi istiyorum sizlerden kasım indirimlerinde alacağım şimdiden teşekkürler
o iş biraz sende bitiyor ağırlıklı fps oyuncusuysan çok sıkıntı çekmezsin asusun va panelleri güzeldir. ama tabii ki illede ıps istersen işler değişir.Bu da listemde hocam fakat VA panel olması kafamı karıştırıyor sadece