35000 Civarı Laptop Önerisi

Joong

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba.
35000 civarında laptop arayışım var.Bütçeyi biraz daha esnetebilirim.
Laptopta oyun oynamayacağım.İş için kulanacağım Tarayıcı(tarayıcıda sürekli 10-20 sekme açık oluyor),whatsapp gibi ufak uygulamalar ve kamera uygulamaları açık olacak sadece.
Şarj süresi,ağırlık önemli değil.En önem verdiğim şey fan sesi olmaması ve kasmaması.Tavsiyelerini bekliyorum.

Merhaba.
Laptopta oyun oynamayacağım.İş için kulanacağım Tarayıcı(tarayıcıda sürekli 10-20 sekme açık oluyor),whatsapp gibi ufak uygulamalar ve kamera uygulamaları açık olacak sadece.
Şarj süresi,ağırlık önemli değil.En önem verdiğim şey fan sesi olmaması ve kasmaması.Tavsiyelerini bekliyorum.
eğer 40k ya kadar esnetebilirseniz bunu onerebilirim her işnizi görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.
bunada bakabilirsin

Merhaba.Çok anlamıyorum ama bunlarda fan sesi vs. olmaz değil mi güç gerektiren uygulama kullanmayacağım zaten.
Bir de huawei matebook d16'lar da mantıklı geldi ama U işlemciler yerine önerdikleriniz daha mı uygun?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,808
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri