Neler Yeni

35000 lira sistem önerebilir misiniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Bence de öyle. Ne olursa olsun bu tarz konuşmaması lazım. 35k lık bir sistem alan veya gamer olan her insan oc yapmayı bilmek zorunda değil. Yanlış düşünüyorsun. Bende 11-12k üstü bir sistem toplamayı düşünüyorum sadece kasa olarak ama parçalar hakkında veya oc hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim. Sonuç olarak burası bir yardımlaşma formu. 1 ay öncesine kadar PC hakkında en ufak bir bilgiye bile sahip değildim yavaş yavaş bende öğreniyorum herşeyi. 6 seneden fazla oldu saçma sapan bir PC im var cs go da bile 50 fps zor görüyorum. Yani demek istediğim bende burada sistem toplamak için insanlardan yardım istiyorum. Civata bile almak istesem gelip burada konu açıyorum herkesin fikrini alıyorum. Konuyu görmezden gelmen ve bir şey yazmaman daha iyi olurdu belkide senin açından. Benim kendi düşüncem bu yönde.
Hayır bu forumun amacı insanları sen cahilsin sen bilmiyorsun der gibi kimliğine karşı söylemlerde bulunmak olmadığı için böyle parazitlere karşı tepki verip onu forumda adam
etmemiz de lazım ne yani benim paramın konuştuğ yer olamaz mı adam paşalar gibi gidicek kendisini 10yil goturecek bir pc topliyacak sen buna yardimci olmak yerin,ayy sen fakesin sen gamer deilsin gibi laflar edip her seyin oc den ibaret oldugunu belirtmesi çok gıcığima gitti bu kadar param olsa ve böyle insanlarla, yardim almak istedigim yerde karsilassam paradan soğar sistemi dizmem yani cidden ayıp yaptığı.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ayn yav böbürlenip duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şakayım evt atsana rtx 3080 kutusunu ama üstüne bir kağıt yok ve forumdaki nickini yaz hadi at troll sun işte

Şakayım evt atsana rtx 3080 kutusunu ama üstüne bir kağıt yok ve forumdaki nickini yaz hadi at troll sun işte
Bence de öyle. Ne olursa olsun bu tarz konuşmaması lazım. 35k lık bir sistem alan veya gamer olan her insan oc yapmayı bilmek zorunda değil. Yanlış düşünüyorsun. Bende 11-12k üstü bir sistem toplamayı düşünüyorum sadece kasa olarak ama parçalar hakkında veya oc hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim. Sonuç olarak burası bir yardımlaşma formu. 1 ay öncesine kadar PC hakkında en ufak bir bilgiye bile sahip değildim yavaş yavaş bende öğreniyorum herşeyi. 6 seneden fazla oldu saçma sapan bir PC im var cs go da bile 50 fps zor görüyorum. Yani demek istediğim bende burada sistem toplamak için insanlardan yardım istiyorum. Civata bile almak istesem gelip burada konu açıyorum herkesin fikrini alıyorum. Konuyu görmezden gelmen ve bir şey yazmaman daha iyi olurdu belkide senin açından. Benim kendi düşüncem bu yönde.
sizin gibilerle uğraşmak zorunda değilim git işine bak kendi düşüncemi söyledim

@Mehmet Yılmaz
hocam konuyu kitler misiniz çok alakasız yerlere gitmeye başladı

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı

@Mehmet Yılmaz
hocam konuyu kitler misiniz çok alakasız yerlere gitmeye başladı
Affedersin ama konu buraya kadar senin yüzünden geldi sımdi düstugun durumdan kurtulmaya calisma adama normalde suan sistem diziyor olabilirdik

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
İşte biz de aynı şeyden bahsediyoruz. Konu da 6. sayfaya gelmişiz ve o kadar kişi sana karşı gelirken hala zıt gidiyorsun insanlara. Biz de senin bu tarz itici konuşmalarınla uraşmak zorunda değiliz. Ama senin yaptığının zıttını yazarak kendi düşüncemi ve fikrimi belirtiyorum. Burada düşünceni söyleyebilecek tek kişi sen değilsin. Bir kaç kişiden fazlası sana aynı şeyleri söylüyorsa belkide bazı şeyleri yanlış yaptığının düşüncesine varman gerekir. Senin düşüncene saygı duyarak normal bir şekilde kendi düşüncemi belirtmek istedim sen ise kendi tarzına yakışan bir şekilde cevap vermişsin. Yine de teşekkürler iletişim kuramasak da :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom