Neler Yeni

35000 lira sistem önerebilir misiniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Windows 7li sisteminiz var ve 35000 TL sistem toplayacaksın AYNEN güzel hayali sistem gece gece sıkıldınız galiba
Yav herkesin durumu kötü değil Sen öner geç ne yapıcaksın gerçekmi sahtemi konumuz bu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki nvidia da driver sorunları hiç yok.
Bilmediğin bir şey hakkında konuşmayıp o şeyi araştırmanı tavsiye ederim.
Nvidada örnek versene var ama sıkıntılı değil amd gibi yok yeşil ekran yok siyah ekra yok sürücüler zaman aşımına uğradı bilmem ne amd 5700xt yazılım özürlüsü kart ama 6000 serisinde düzeltmiştirler

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yav herkesin durumu kötü değil Sen öner geç ne yapıcaksın gerçekmi sahtemi konumuz bu değil

Nvidada örnek versene var ama sıkıntılı değil amd gibi yok yeşil ekran yok siyah ekra yok sürücüler zaman aşımına uğradı bilmem ne amd 5700xt yazılım özürlüsü kart ama 6000 serisinde düzeltmiştirler
benim durumum konu sahibinden iyi emin olabilirsin bu konu o konu değil bu arada bu konu açılalı 1 hafta olmuş zaten

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
benim durumum konu sahibinden iyi emin olabilirsin bu konu o konu değil bu arada bu konu açılalı 1 hafta olmuş zaten
Durumunu sormadım 1 2.si merak etme benimkide iyi çok şükür burda kim daha zengin yarışı yapmıyoruz

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bak gece gece güzel hayal diyorsun . Adama demek ki adamla dalga geçiyorsun tamam mı ?
Senin yüksek bütçelilere laf atmanda durumunun ne olduğunu gösteriyor
Kardeşim şaka mısın illa rtx 3080 gamingpronun ve i7 10700knın fotoğrafını mı göndereceğim yüksek bütçelere sistem topluyorum ve ayrıca adam troll bir çok kişinin dediği gibi git keyif çayını yudumla

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Neden gamer oldyğu için 35000lik PC toplasın ve üzerine oc yapıcam deyip oc tapmayı bilmesin
Peki her gamer oc bilir mi adam 35klik sisteme neden oc yapsin bi düsun milletin parasi var diye mi böle yapiyosun biraz geniş düsun herkes sen deil adam biostan ghz arttirma pesinde deil cunku o fiyatta bi pcinin buna ihtiyaci yok bunu bir kavra o yuzden bos yapip milletin canini sıkma

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Peki her gamer oc bilir mi adam 35klik sisteme neden oc yapsin bi düsun milletin parasi var diye mi böle yapiyosun biraz geniş düsun herkes sen deil adam biostan ghz arttirma pesinde dil cunku o fiyatta bi pcinin buna ihtiyaci yok bunu bir kavra o yuzden bos yapip milletin canini sıkma
Ayn yav böbürlenip duruyor

Kardeşim şaka mısın illa rtx 3080 gamingpronun ve i7 10700knın fotoğrafını mı göndereceğim yüksek bütçelere sistem topluyorum ve ayrıca adam troll bir çok kişinin dediği gibi git keyif çayını yudumla
Şakayım evt atsana rtx 3080 kutusunu ama üstüne bir kağıt yok ve forumdaki nickini yaz hadi at troll sun işte

Şakayım evt atsana rtx 3080 kutusunu ama üstüne bir kağıt yok ve forumdaki nickini yaz hadi at troll sun işte

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Peki her gamer oc bilir mi adam 35klik sisteme neden oc yapsin bi düsun milletin parasi var diye mi böle yapiyosun biraz geniş düsun herkes sen deil adam biostan ghz arttirma pesinde deil cunku o fiyatta bi pcinin buna ihtiyaci yok bunu bir kavra o yuzden bos yapip milletin canini sıkma
Bence de öyle. Ne olursa olsun bu tarz konuşmaması lazım. 35k lık bir sistem alan veya gamer olan her insan oc yapmayı bilmek zorunda değil. Yanlış düşünüyorsun. Bende 11-12k üstü bir sistem toplamayı düşünüyorum sadece kasa olarak ama parçalar hakkında veya oc hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim. Sonuç olarak burası bir yardımlaşma formu. 1 ay öncesine kadar pc hakkında en ufak bir bilgiye bile sahip değildim yavaş yavaş bende öğreniyorum herşeyi. 6 seneden fazla oldu saçma sapan bir pc im var cs go da bile 50 fps zor görüyorum. Yani demek istediğim bende burada sistem toplamak için insanlardan yardım istiyorum. Civata bile almak istesem gelip burada konu açıyorum herkesin fikrini alıyorum. Konuyu görmezden gelmen ve bir şey yazmaman daha iyi olurdu belkide senin açından. Benim kendi düşüncem bu yönde.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,357
Üyeler
167,958
Son üye
enobello
Top Bottom