Neler Yeni

35000 lira sistem önerebilir misiniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nachi

80+ Platinum
Sanki nvidia da driver sorunları hiç yok.
Bilmediğin bir şey hakkında konuşmayıp o şeyi araştırmanı tavsiye ederim.
bende hiçbir sorun olmadı driverda oyüzden korkuyorum içim el vermiyor yaşananlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela bunun gibi bir çok yaşayan gördüm hep de amdydi gördüklerim

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Önceki konuya bakın daha önce de açtı anlarsınız

Diğer konuya bakın sadece oyuncuymuş oc yapılacakmış rtx 3090 yüksek kalitede kastırır mıymış?
ya nerden biliyorsun yalan oldunu boş boş yorum yapma elinde bir kanıt olmadan insanları yargısız infaz yapamazsın lütfen boş yapmayın arkadaş 35k lık pc önerisi istiyor ne yani bir insan 35klık pc toplayamazmı ilk kez pc olcak arkdaşın buraya yazmış ve üye yeni diye bu onun troll olduğu kanaatine varmıyor arkadaş yardım aramış buraya gelmiştir .

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
Mertcan Uysal
Gütbetçimisin

Nachi

80+ Platinum
ya nerden biliyorsun yalan oldunu boş boş yorum yapma elinde bir kanıt olmadan insanları yargısız infaz yapamazsın lütfen boş yapmayın arkadaş 35k lık PC önerisi istiyor ne yani bir insan 35klık PC toplayamazmı ilk kez PC olcak arkdaşın buraya yazmış ve üye yeni diye bu onun troll olduğu kanaatine varmıyor arkadaş yardım aramış buraya gelmiştir .
tartışmasanız adam öneri bekliyor

Gütbetçimisin
o ne gurbetçi demek istedin galiba

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ya nerden biliyorsun yalan oldunu boş boş yorum yapma elinde bir kanıt olmadan insanları yargısız infaz yapamazsın lütfen boş yapmayın arkadaş 35k lık PC önerisi istiyor ne yani bir insan 35klık PC toplayamazmı ilk kez PC olcak arkdaşın buraya yazmış ve üye yeni diye bu onun troll olduğu kanaatine varmıyor arkadaş yardım aramış buraya gelmiştir .
Toplayabilir ama konu troll adam 3090 yüksek kalite açar mı diye sormuş aklınızı kullanın yoksa bütçe çok olduğu için değil

Ve diğer konuya bak sana tavsiyem saygısız konuşma !

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Toplayabilir ama konu troll adam 3090 yüksek kalite açar mı diye sormuş aklınızı kullanın yoksa bütçe çok olduğu için değil

bakıcam tamam ama şunu söyliyim 3090 nedir bunu bilmeyen insanlar bile var bilmiyor olabilir

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
30000-35000 bin lira çok fazla bir meblağ.Tavsiyelerin kısıtlı olmasi o yuzden normal.Arkadas zaten cikan en son parcalari alip sistemini pasalar gibi kurabilir.O yuzden de aslinda tavsiyelere de çok gerek yok gibi...

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Yeni açılmış hesap ve çok yüksek bütçeli sistem önerisi. Düşünüyorum. Troll. Alıntı mesajdır.
Madem gamersınız ve oc yapacaksınız oc nasıl yapılır?
Fps oyunlarında rankınızı sorsam iron,silver vb
sen kimsin ya her konuda bir atar yardım etmeyeceksen köstek olma her konuda agresifsin kimse senden yardım dilenmiyor

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bakıcam tamam ama şunu söyliyim 3090 nedir bunu bilmeyen insanlar bile var bilmiyor olabilir
Neden gamer oldyğu için 35000lik pc toplasın ve üzerine oc yapıcam deyip oc tapmayı bilmesin

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel

diğer konulara baktım evet troll bir konu haklısın ama şunu söylemek istiyorum bu söylicem konuyla alakasız 1:eğer arkadaş trol olmasaydı 3090 yüksek kalitedee açarmı deseydi yine bu onun trol anlamına gelmez 3090 ne olduğunu bilmeyen insanlar var 2:hesap yeni olup sistem önerisi isteyenlerde trol olduğu anlamına gelmez yardıma ihtiyacı olduğu için ama bu dedim arkadasın konusuyla alakasız

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
diğer konulara baktım evet troll bir konu haklısın ama şunu söylemek istiyorum bu söylicem konuyla alakasız 1:eğer arkadaş trol olmasaydı 3090 yüksek kalitedee açarmı deseydi yine bu onun trol anlamına gelmez 3090 ne olduğunu bilmeyen insanlar var 2:hesap yeni olup sistem önerisi isteyenlerde trol olduğu anlamına gelmez yardıma ihtiyacı olduğu için ama bu dedim arkadasın konusuyla alakasız
Onu boş ver konu troll mu evet ben ona bakıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,381
Üyeler