TahaCel
80+ Platinum
Dahası
tamamOnu boş ver konu troll mu evet ben ona bakıyorum
tamamOnu boş ver konu troll mu evet ben ona bakıyorum
Kardeşim adam sorulara cevap vermiyor 64 gb ram yetersiz buluyor 3090 yüksek kalite aÇar mıOC için belki bir arkadaşından veya yine forumdan yardım alacak?
Yardımcı olmayacaksan başka konuya geç. Niye boş tartışma çıkarıyorsun?Kardeşim adam sorulara cevap vermiyor 64 gb ram yetersiz buluyor 3090 yüksek kalite aÇar mı
Oc yapılacak diyor oc ne desem açıklayamaz
hani yüksek bütçeli sistem toplayan her insan forum kullanmıyor ya ondan yeni hesap olabilirmiYeni açılmış hesap ve çok yüksek bütçeli sistem önerisi. Düşünüyorum. Troll. Alıntı mesajdır.
Madem gamersınız ve oc yapacaksınız oc nasıl yapılır?
Fps oyunlarında rankınızı sorsam iron,silver vb
herkes her konuda bilgili olamaz ozaman sen söyle 3ds max te nasıl ışıklandırma yapılır.Kardeşim adam sorulara cevap vermiyor 64 gb ram yetersiz buluyor 3090 yüksek kalite aÇar mı
Oc yapılacak diyor oc ne desem açıklayamaz
yani normalde hiç bir yere troll konu yazmam reis zaten bahsettiğin kişide ben değilim ama bir adama baksana yazdığı cümleler 3090 yüksek açarmı tamam bu bilgisizlikten olabilir ama 64 gb ram yetersiz beni çok şüphelendiriyor konu trollse zaten anlattığın şeylerde boşa gidiyorhani yüksek bütçeli sistem toplayan her insan forum kullanmıyor ya ondan yeni hesap olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes her konuda bilgili olamaz ozaman sen söyle 3ds max te nasıl ışıklandırma yapılır.
Hocam konuyla gram alakası yok ve render yapmıyorum ayrıca bunlar temel bilgi arkadaşın yazdığında eğer troll olduğunu anlamıyorsanız ki anlıyorsunuz ama yeterince kanıt olmadığı için ve beğeni almak üstüne linç yememek için savunuyorsunuzhani yüksek bütçeli sistem toplayan her insan forum kullanmıyor ya ondan yeni hesap olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes her konuda bilgili olamaz ozaman sen söyle 3ds max te nasıl ışıklandırma yapılır.
64gb ram yetersiz mi eğer sistemi 10 yıl kullanmayı düşünüyor ise aslında yetersiz olabilir harbiyani normalde hiç bir yere troll konu yazmam reis zaten bahsettiğin kişide ben değilim ama bir adama baksana yazdığı cümleler 3090 yüksek açarmı tamam bu bilgisizlikten olabilir ama 64 gb ram yetersiz beni çok şüphelendiriyor konu trollse zaten anlattığın şeylerde boşa gidiyor
Allah'ım ya64gb ram yetersiz mi eğer sistemi 10 yıl kullanmayı düşünüyor ise aslında yetersiz olabilir harbi
tamam neyse buralar karışır felan reyiz kendine iyi bak en iyisi çekileyim ben kenardan64gb ram yetersiz mi eğer sistemi 10 yıl kullanmayı düşünüyor ise aslında yetersiz olabilir harbi
knk oc ye cevap verememesi çok normal değilmi sence savunma değil herkese yapıyorsunuz yeni bi üye konu açınca ve yüksek bütçesi varsa troll konu diyorsunuz direkHocam konuyla gram alakası yok ve render yapmıyorum ayrıca bunlar temel bilgi arkadaşın yazdığında eğer troll olduğunu anlamıyorsanız ki anlıyorsunuz ama yeterince kanıt olmadığı için ve beğeni almak üstüne linç yememek için savunuyorsunuz
ama yalan yok 10 sene sonra yetmeyebilir gelecekte ne olacak bilemeyiz ama şuan çoğu işin tillahını yapartamam neyse buralar karışır felan reyiz kendine iyi bak en iyisi çekileyim ben kenardan
İşte yeni üye olup ilk mesajı 35000tl saçma işteknk oc ye cevap verememesi çok normal değilmi sence savunma değil herkese yapıyorsunuz yeni bi üye konu açınca ve yüksek bütçesi varsa troll konu diyorsunuz direk
harbi bu arada konunun tamamını okudum bide önceki konuya baktımda banada biraz trol gibi geldi konu ben en başta sadece soruyu okudum oyüzden öyle yazdımİşte yeni üye olup ilk mesajı 35000tl saçma işte
Madem yazdıkları öyle oc yapılacakta gamermış ta gitsin oc yapacak arkadaşına toplatsın hadi yeter artık
Bro Niye Bu Kadar Boş Yapıyorsun Evet Gamer'ım Evet Lolde 120 fps ile dia yım ben neapayım fps sıkıntım var?İşte yeni üye olup ilk mesajı 35000tl saçma işte
Madem yazdıkları öyle oc yapılacakta gamermış ta gitsin oc yapacak arkadaşına toplatsın hadi yeter artık