Neler Yeni

35000 lira sistem önerebilir misiniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
OC için belki bir arkadaşından veya yine forumdan yardım alacak?
Kardeşim adam sorulara cevap vermiyor 64 gb ram yetersiz buluyor 3090 yüksek kalite aÇar mı
Oc yapılacak diyor oc ne desem açıklayamaz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni açılmış hesap ve çok yüksek bütçeli sistem önerisi. Düşünüyorum. Troll. Alıntı mesajdır.
Madem gamersınız ve oc yapacaksınız oc nasıl yapılır?
Fps oyunlarında rankınızı sorsam iron,silver vb
hani yüksek bütçeli sistem toplayan her insan forum kullanmıyor ya ondan yeni hesap olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim adam sorulara cevap vermiyor 64 gb ram yetersiz buluyor 3090 yüksek kalite aÇar mı
Oc yapılacak diyor oc ne desem açıklayamaz
herkes her konuda bilgili olamaz ozaman sen söyle 3ds max te nasıl ışıklandırma yapılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
hani yüksek bütçeli sistem toplayan her insan forum kullanmıyor ya ondan yeni hesap olabilirmi

herkes her konuda bilgili olamaz ozaman sen söyle 3ds max te nasıl ışıklandırma yapılır.
yani normalde hiç bir yere troll konu yazmam reis zaten bahsettiğin kişide ben değilim ama bir adama baksana yazdığı cümleler 3090 yüksek açarmı tamam bu bilgisizlikten olabilir ama 64 gb ram yetersiz beni çok şüphelendiriyor konu trollse zaten anlattığın şeylerde boşa gidiyor

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Hocam konuyla gram alakası yok ve render yapmıyorum ayrıca bunlar temel bilgi arkadaşın yazdığında eğer troll olduğunu anlamıyorsanız ki anlıyorsunuz ama yeterince kanıt olmadığı için ve beğeni almak üstüne linç yememek için savunuyorsunuz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani normalde hiç bir yere troll konu yazmam reis zaten bahsettiğin kişide ben değilim ama bir adama baksana yazdığı cümleler 3090 yüksek açarmı tamam bu bilgisizlikten olabilir ama 64 gb ram yetersiz beni çok şüphelendiriyor konu trollse zaten anlattığın şeylerde boşa gidiyor
64gb ram yetersiz mi eğer sistemi 10 yıl kullanmayı düşünüyor ise aslında yetersiz olabilir harbi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benimde troll yazdığım tek konudur

64gb ram yetersiz mi eğer sistemi 10 yıl kullanmayı düşünüyor ise aslında yetersiz olabilir harbi
Allah'ım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
tamam neyse buralar karışır felan reyiz kendine iyi bak en iyisi çekileyim ben kenardan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam konuyla gram alakası yok ve render yapmıyorum ayrıca bunlar temel bilgi arkadaşın yazdığında eğer troll olduğunu anlamıyorsanız ki anlıyorsunuz ama yeterince kanıt olmadığı için ve beğeni almak üstüne linç yememek için savunuyorsunuz
knk oc ye cevap verememesi çok normal değilmi sence savunma değil herkese yapıyorsunuz yeni bi üye konu açınca ve yüksek bütçesi varsa troll konu diyorsunuz direk

tamam neyse buralar karışır felan reyiz kendine iyi bak en iyisi çekileyim ben kenardan
ama yalan yok 10 sene sonra yetmeyebilir gelecekte ne olacak bilemeyiz ama şuan çoğu işin tillahını yapar

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
knk oc ye cevap verememesi çok normal değilmi sence savunma değil herkese yapıyorsunuz yeni bi üye konu açınca ve yüksek bütçesi varsa troll konu diyorsunuz direk
İşte yeni üye olup ilk mesajı 35000tl saçma işte
Madem yazdıkları öyle oc yapılacakta gamermış ta gitsin oc yapacak arkadaşına toplatsın hadi yeter artık

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Madem yazdıkları öyle oc yapılacakta gamermış ta gitsin oc yapacak arkadaşına toplatsın hadi yeter artık
harbi bu arada konunun tamamını okudum bide önceki konuya baktımda banada biraz trol gibi geldi konu ben en başta sadece soruyu okudum oyüzden öyle yazdım

JEXONSEAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Destan Efe Aydın
Bro Niye Bu Kadar Boş Yapıyorsun Evet Gamer'ım Evet Lolde 120 fps ile dia yım ben neapayım fps sıkıntım var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,382
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom