Anakart önerin var mı acaba?Oyun içinse bu işlemci yerine 7800x3D daha iyi seçim olur.
Teşekkür ederim başka önerin varsa bakabilirimTomahawk olan güzel, alınır.
Teşekkür ederim başka önerin varsa bakabilirim
Merhabalar
İşlemci : Ryzen 9 7950x3d düşünüyorum
Anakart ve ram o önerir misiniz?
1. si bu arkadaşın önerdiği anakart. Güzel X670 ucuz anakartlarından.MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 13.706,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.880,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bu ROG'u tercih ettim.
MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 11.529,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Carbon Wi-Fi ile arasında gidip geldim, tercihim ROG oldu.
Merhabalar
İşlemci : Ryzen 9 7950x3d düşünüyorum
Anakart ve ram o önerir misiniz?
merakımdan soruyorum neden hiç kimse 7950'yi önermiyor oysaki bütün değerler olarak daha yüksek?AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ikili en mantıklı seçenek olacaktır.
merakımdan soruyorum neden hiç kimse 7950'yi önermiyor oysaki bütün değerler olarak daha yüksek?7800x3d öneririm. Bütçen çok rahat ama yüksek harcama isteğin yoksa B650 tepe seviye anakart da işini görür. (7950X3D illa alacaksan X670 anakart öneririm.
Arkadaşlar X670 attı diye ben de önerdiklerimi atayım.
1. si bu arkadaşın önerdiği anakart. Güzel X670 ucuz anakartlarından.
2.si
Gigabyte X670 AORUS ELITE AX 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI Type-C M.2 ATX Anakart | Teknobiyotik
GIGABYTE X670 AORUS ELITE AX 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI Type-C M.2 ATX Anakart BENZERSİZ PERFORMANS GIGABYTE, hızla gelişen teknoloji değişiklikleri ile en son trendleri takip eder ve müşterilerine gelişmiş özellikler ve en son teknolojileri sunar. GIGABYTE anakartları, oyun...www.teknobiyotik.com
3.sü estetik amaçlı biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Daha az fps veriyormerakımdan soruyorum neden hiç kimse 7950'yi önermiyor oysaki bütün değerler olarak daha yüksek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
merakımdan soruyorum neden hiç kimse 7950'yi önermiyor oysaki bütün değerler olarak daha yüksek?