Neler Yeni

3500TL Civarı 24 inç IPS Monitör Tavsiyesi

Mert75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Polat
Dell alalı 1 hafta olmuyor 200 TL zam yemiş, yılbaşında geri düşürürler muhtemelen :D

Hocam 15.6 inç laptop ekranından 24 inç'e geçtiğim için mi bilmiyorum Keskinlik ve pikselleşme fazlaydı biraz. Örneğin görev çubuğundaki chrome, discord ikonlarının çevreleri çok keskin, tırtıklı ve pikselleşmişti. Ama monitördeki "Dark Stabilizer" ayarını 0'a düşürünce daha iyi oldu. Şu anda ben monitörden memnunum, oyunlarda köşelerde bi keskinlik, pikselleşme var bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 4000 TL bandında alınabilecek en iyi monitörlerden birisi çünki. Bu bütçelerde her monitörün kendine has bir dezavantajı olabiliyor maalesef. Belki de hiçbir sorun yoktur, ben laptop ekranına alıştığım için ve laptop ekranlarıda çok kaliteli olduğu için 24 inç'e geçince garip hissetmişidir bilmiyorum. Ama almayı düşünüyorsanız tavsiye edebilirim.
Hocam aklımda dell 2522hg var inceleme videosunu izledim ghosting yok gibi fakat karanlık ortamda ışık sızması vardı sorun teşkil eder mi? (Fıyatı rakiplerine göre iyi)

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
Hocam aklımda dell 2522hg var inceleme videosunu izledim ghosting yok gibi fakat karanlık ortamda ışık sızması vardı sorun teşkil eder mi? (Fıyatı rakiplerine göre iyi)
Hocam çerçevesiz her monitörde bir miktar ışık sızması meydana gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük kullanımda ghosting karşıma çıkmıyor gibi bişey, ghosting testi yaptığımda bile zaten gayet güzel hiç iz çıkmıyor ufoların arkasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda buna dair konu açmıştım profilimden bulabilirsiniz
Konuya baktım hocam fakat olayı anlamakla anlamamak arasında gittim geldim :)

Evet Chrome simgesinin etrafında gariplikler var gibi duruyor ki ondan bile emin değilim, sağında solundaki hiçbir simgede neden böyle bir problem yok?

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20