Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Herkese selamlar.
Düşük bütçeli sistem toplama rehberlerime devam ediyorum. Dolar 7.87 .
ÖNEMLİ: İkinci el parçaları aynı ilden seçmeyi denedim ama PSU farklı bir ilden oldu ama güzel oldu. İsterseniz parçaları incelemeye geçelim.
İşlemci olarak ikinci el düşünmedim nedeni ise 1600 ve 2600 gibi modellerin pahalı olmasıydı. Onlardan daha iyi oyun performansı veren ve daha ucuz olan 3100 kullandım. (Sıfır)
Anakart olarak A320M-K kullandım. (İkinci el)
Ram olarak Adata D30 3200 MHz kullandım. (Sıfır)
Ekran kartı olarak ise RX570'in 4GB modelini kullandım. (İkinci el)
SSD olarak sıkça adını duyduğumuz nadir sorunsuz SSD modellerinden olan Apacer AS340'ın 240Gb Olan Modelini Kullandım. (Sıfır)
Kasa (İkinci el)
PSU olarak FSP'nin 500W 80+ gold sertifikalı bir modelini kullandım. (İkinci El)
Monitör olarak ise 75Hz 18.5" bir monitör buldum.
Bu sistem şuan da 3429 lira. İkinci el ürünlerde pazarlık yapıp 3100 lira civarına bile düşürülebilir belki ama şu fiyatıyla bile f/p diyebilirim.
Bir hatam olduysa bu konu altında düzeltebiliriz.
Saygılarımla...
Düşük bütçeli sistem toplama rehberlerime devam ediyorum. Dolar 7.87 .
ÖNEMLİ: İkinci el parçaları aynı ilden seçmeyi denedim ama PSU farklı bir ilden oldu ama güzel oldu. İsterseniz parçaları incelemeye geçelim.
İşlemci olarak ikinci el düşünmedim nedeni ise 1600 ve 2600 gibi modellerin pahalı olmasıydı. Onlardan daha iyi oyun performansı veren ve daha ucuz olan 3100 kullandım. (Sıfır)
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
LED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
www.sahibinden.com
Bu sistem şuan da 3429 lira. İkinci el ürünlerde pazarlık yapıp 3100 lira civarına bile düşürülebilir belki ama şu fiyatıyla bile f/p diyebilirim.
Bir hatam olduysa bu konu altında düzeltebiliriz.
Saygılarımla...