3500TL telefon onerisi

crazytaha

80+
Reaksiyon skoru
28
Oyun ile falan isim yok sadece kamerasinin iyi olmasini istiyorum, benim dusundugum. Iki telefon arasinda kaldim samsung a32 ve a51. samsung a32in kamerasi 60 80mp arasi a52in ki 40 60 arasi. Ayrica a32 in hz si 90. ama cekirdek bakimindan vs a52 daha iyi gibi. Bana hiz falan lazim degil sadece telefon akici olsun yani hzsi yuksek bir de kamerasi iyi olsun yeter. Sizce ne almam gerekiyor? Diger telefon markalarini dusunmuyorum samsung benim acimdan daha iyi

A52'ye çıkabiliyorsanız A52 tercih edin.

Dedigim ozellikler bakimindan benim icin A32 daha iyi olmaz mi kamerasi falan daha iyi A32nin eger yanlis bilmiyorsam
İkisinin kıyaslamasına hiç bakmadım, şimdi bakayım, ama zannetmiyorum. İkisi aynı bütçede olan telefonlar bile değiller.

Dedigim ozellikler bakimindan benim icin A32 daha iyi olmaz mi kamerasi falan daha iyi A32nin eger yanlis bilmiyorsam
Hocam A52 kamera konusunda A32'ye fark atıyor. A32 F/P oranı pek yüksek bir telefon değil belli ki. Eğer çıkabiliyorsanız A52 kamera ve bazı yönlerden daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Başka marka bir telefon düşünmez miydiniz?

A52 hertürlü konuda özellikle kamera konusunda A32 den çok ama çok daha iyi. Sıfır Samsung cihaz alacaksanız en düşük A52 almanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,417
Üyeler
187,039
Son üye
janned.34
Geri