3500TL ye PC mi KONSOL mu

eğer sadece oyun ve başka işin yoksa PS4 veya Xbox one.
varsa ve espor oyunları oynayacaksan PC .

Fifa , fortnite cod gibi oyunlar oynıyacaksan ps4.
csgo , lol v.b oyunlar pc.

Hangisine ihtiyacın varsa onu almalısın.

2 seçeneğin var birisi konsol almak diğeri ise apu sistem toplamak.
Eğer apu toplamak istemiyorsan ,2.el toplamak istiyorsan kanalda bunun videosu var çok rahat toplayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa 2.el Xbox one x al hem güçlü hem ucuz ayrıca Xbox series x ve s in oyunlarını destekleyeceği söyleniyor eğer denildiği gibi olursa en az 6 yıl ömrü olur.

Eğer 2.el toplamak istersen kanalda bunun videosu var çok rahat toplayabilirsin.

Bana kalırsa 2.el Xbox one x al hem güçlü hem ucuz ayrıca Xbox series x ve s in oyunlarını destekleyeceği söyleniyor eğer denildiği gibi olursa en az 6 yıl ömrü olur.
Şuan 2500 TL ye bulabiliyorsun.

Bu bütçe de konsol daha iyi bence. Ama RX 580'li bir ikinci elde toplayabilirsin.

Eğer apu toplamak istemiyorsan ,2.el toplamak istiyorsan kanalda bunun videosu var çok rahat toplayabilirsin.

Şuan 2500 TL ye bulabiliyorsun.
Sadece oyun oynamak için alacağım ve önüme gelen her kaliteli oyunu oynarım. Ve sanırım konsol alacağım. 1080P için Xbox one x veya PS 4 pro alınır mı daha düşük model mı almalıyım?
Bu bütçe de konsol daha iyi bence. Ama RX 580'li bir ikinci elde toplayabilirsin.
Teşekkür ederim ikinci el almak istemiyorum ve 0 olunca da apu sistem oluyor o yüzden da sanirim konsola yönelecegim

Sadece oyun oynamak için alacağım ve önüme gelen her kaliteli oyunu oynarım. Ve sanırım konsol alacağım. 1080P için Xbox one x veya PS 4 pro alınır mı daha düşük model mı almalıyım?

Teşekkür ederim ikinci el almak istemiyorum ve 0 olunca da apu sistem oluyor o yüzden da sanirim konsola yönelecegim
Xbox one s yada PS4 alacaksın o zaman
Bu arada 2.el Xbox one x lerin çoğu az kullanılmış.

Ek gümrük vergisi kalkınca alacağım, ya PS4 Pro ya (fiyatı düşerse) Xbox one x ya da Xbox series s.

Oyun oynamak için istiyorum hangisini alacağıma karar verseydim açmazdim konuyu heralde?
Kalkacağını yönelik bir bilgi var mı?

1080 p için Xbox one s işini görür

Geri