Bence pc ama konsol alacaksan hangi konsol ?Sebepleriyle yazarsanız sevinirim
Şuan 2500 TL ye bulabiliyorsun.2 seçeneğin var birisi konsol almak diğeri ise apu sistem toplamak.
Eğer 2.el toplamak istersen kanalda bunun videosu var çok rahat toplayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana kalırsa 2.el Xbox one x al hem güçlü hem ucuz ayrıca Xbox series x ve s in oyunlarını destekleyeceği söyleniyor eğer denildiği gibi olursa en az 6 yıl ömrü olur.
Ek gümrük vergisi kalkınca alacağım, ya PS4 Pro ya (fiyatı düşerse) Xbox one x ya da Xbox series s.Bence PC ama konsol alacaksan hangi konsol ?
Oyun oynamak için istiyorum hangisini alacağıma karar verseydim açmazdim konuyu heralde?Hangisine ihtiyacın varsa onu almalısın.
Evet bende onu dedim , ya dediğin gibi yapacak ya sıfır apu toplayacak yada konsolBu bütçe de konsol daha iyi bence. Ama RX 580'li bir ikinci elde toplayabilirsin.
Sadece oyun oynamak için alacağım ve önüme gelen her kaliteli oyunu oynarım. Ve sanırım konsol alacağım. 1080P için Xbox one x veya PS 4 pro alınır mı daha düşük model mı almalıyım?2 seçeneğin var birisi konsol almak diğeri ise apu sistem toplamak.
Eğer apu toplamak istemiyorsan ,2.el toplamak istiyorsan kanalda bunun videosu var çok rahat toplayabilirsin.
Bana kalırsa 2.el Xbox one x al hem güçlü hem ucuz ayrıca Xbox series x ve s in oyunlarını destekleyeceği söyleniyor eğer denildiği gibi olursa en az 6 yıl ömrü olur.
Şuan 2500 TL ye bulabiliyorsun.
Teşekkür ederim ikinci el almak istemiyorum ve 0 olunca da apu sistem oluyor o yüzden da sanirim konsola yönelecegimBu bütçe de konsol daha iyi bence. Ama RX 580'li bir ikinci elde toplayabilirsin.
Xbox one s yada PS4 alacaksın o zamanSadece oyun oynamak için alacağım ve önüme gelen her kaliteli oyunu oynarım. Ve sanırım konsol alacağım. 1080P için Xbox one x veya PS 4 pro alınır mı daha düşük model mı almalıyım?
Teşekkür ederim ikinci el almak istemiyorum ve 0 olunca da apu sistem oluyor o yüzden da sanirim konsola yönelecegim
Kalkacağını yönelik bir bilgi var mı?Ek gümrük vergisi kalkınca alacağım, ya PS4 Pro ya (fiyatı düşerse) Xbox one x ya da Xbox series s.
Oyun oynamak için istiyorum hangisini alacağıma karar verseydim açmazdim konuyu heralde?
Kalkacağını yönelik bir bilgi var mı?