Neler Yeni

Yardım 3500tlye kadar kablosuz mouse önerisi

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
başlıkta da yazdığım gibi 3500tlye kadar sağ el için kablosuz mouse bakıyorum. cs ve valo için kullanıcam o yüzden 4k veya 8k polling rate olursa iyi olur. elim 18-9cm orta civarı. ağır bir ürün bakmiyorum şuan kullandigim mouse haste 60gr .atk x1 ultra baktim ama emin olamadım.

bide 8k mouse kullananlar fpse kötü etkisi oluyor mu kabloluya göre ?

canbozoks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
osman osman
başlıkta da yazdığım gibi 3500tlye kadar sağ el için kablosuz mouse bakıyorum. cs ve valo için kullanıcam o yüzden 4k veya 8k polling rate olursa iyi olur. elim 18-9cm orta civarı. ağır bir ürün bakmiyorum şuan kullandigim mouse haste 60gr .atk x1 ultra baktim ama emin olamadım.

bide 8k mouse kullananlar fpse kötü etkisi oluyor mu kabloluya göre ?
8k fps de ciddi düşüş yapıyor en azından benim için öyle 4k fps düşüşü yapıyor işlemcininiz iyiyise fps kaybı sıkıntı yaratmayabilir. Atk blazing sky f1 pro max önerebilirim.

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8k fps de ciddi düşüş yapıyor en azından benim için öyle 4k fps düşüşü yapıyor işlemcininiz iyiyise fps kaybı sıkıntı yaratmayabilir. Atk blazing sky f1 pro max önerebilirim.
kablosuz mouse benim için rafa kalktı şimdilik , sistem yenileyince alırım fps düşüşü varsa zaten şuan bile yeterli gelmiyor

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
kablosuz mouse benim için rafa kalktı şimdilik , sistem yenileyince alırım fps düşüşü varsa zaten şuan bile yeterli gelmiyor
8k kullanmak zorunda değilsin. Alırsın 4k'ya. Mis gibi oynarsın.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
VXE R1 PRO AL 2 gün önce aldım gayet güzel 2200 tl

Top Bottom