baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Benim 3100'e ekmek veresim gelmedi.Şu an 3500x bana ben 3500x e bakıyorum.
Bir soğutucuyu haketti vallahi.
sapıtabiliyor bazen @RaZeLegend di sanırım gece plat sonra yaptığı testte gold çıkmıştıŞu an 3500x bana ben 3500x e bakıyorum.
Bir soğutucuyu haketti vallahi.
Bu test nasıl yapılıyor?
1 saati geçti ama. Ryzen master da da değerleri bire bir gösterdi. Sıcaklık ta core temp ten baktım aynıydı.sapıtabiliyor bazen @RaZeLegend di sanırım gece plat sonra yaptığı testte gold çıkmıştı
Ryzen master ne için ?veClock Tuner for AMD Ryzen CTR 2.1 Beta 5 Download
ClockTuner is an AMD Ryzen overclocking utility that lets you fine-tune and maximize overclocking potential on AMD Ryzen processors. The supported CPwww.techpowerup.com
Ryzen master indir.
Main menüsünden diagnostic e bas.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saati geçti ama. Ryzen master da da değerleri bire bir gösterdi. Sıcaklık ta core temp ten baktım aynıydı.
oc yapmamıştın biostan veya voltajla falan oynamamıştın demi ?veClock Tuner for AMD Ryzen CTR 2.1 Beta 5 Download
ClockTuner is an AMD Ryzen overclocking utility that lets you fine-tune and maximize overclocking potential on AMD Ryzen processors. The supported CPwww.techpowerup.com
Ryzen master indir.
Main menüsünden diagnostic e bas.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saati geçti ama. Ryzen master da da değerleri bire bir gösterdi. Sıcaklık ta core temp ten baktım aynıydı.
sanırım voltajı falan ondan ayarlıyorRyzen master ne için ?
ryzen masterda oto oc deydi fotoda varoc yapmamıştın biostan veya voltajla falan oynamamıştın demi ?
Sıcaklık ve voltaj değerlerinin vs. bilgileri ryzen masterdan çekiyorRyzen master ne için ?